Subscriu-te a la
 
Festival Internacional Francesc Viñas > Històric programació Festival Viñas 2013
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

10€, Socis de JM 5€

AUCA MUSICAL AMB LA FURA DELS BAUS:

Carlus Padrissa de la Fura dels Baus, alumnes i professors del curs i la participació especial de la mezzosoprano Roberta Minnucci

Wagner, Verdi i altres

Auca Musical de Carlus Padrissa de la Fura dels Baus amb càpsules musicals a càrrec dels alumnes i professors del curs

Data02/08/2013

Hora19:00h

Lloc Casa i jardins de Francesc Viñas (Moià)

Un sorprenent recorregut que permetrà veuire la casa i el jardí del tenor mentre una sorprenent posta en escena ens guiarà per descobrir, amb música, cada racó

 

 

Roberta Minnucci
Mezzosoprano

Nascuda el 1976, inicia els estudis musicals a l'edat de 7 anys. Després de diplomar-se en les llengües Francesa, Anglesa i Alemanya, comença els estudis de cant al Conservatori G. Rossini de Pesaro, on cursava ja estudis de piano.
Es va diplomar el setembre del 2000 amb les màximes qualificacions en cant, prosseguint els seus estudis amb la soprano francesa René Tofoni i Maria Zunica a Roma.
 Entre el 2002 i el 2004 estudia amb els mestres Sergio Bertocchi i Paola Molinari a l'Accademia Filarmonica di Bologna. Immediatament és admesa en els cursos de perfeccionament de l’Ateneo della Lirica di Sulmona, on estudia amb Renato Bruson, Gianni Raimondi i Dario Lucantoni.
Des del març del 2006 perfecciona regularment els estudis de cant amb la soprano Alessandra Althoff, tant a l'Institut di Musica A. Toscanini de Verbania com a l'Accademia Villa Ca 'Zenobio de Treviso.

Des de gener del 2008 aprofundeix els seus estudis amb la mezzosoprano Cynthia Sanner de la "Juilliard School" de Nova York i amb la contralt Bernadette Manca di Nissa.
Al gener del 2009 participa al "Curs Internacional d'Interpretació Musical" de Lied i Melodia francesa amb el Mestre Dalton Baldwin a Barcelona.
                 
La seva carrera concertística s'inicia el 1999 interpretant l'Stabat Mater de G.B. Pergolesi al Teatre dell'Aquila de Fermo, en ocasió de la inauguració del nou Conservatori. Des de setembre d'aquest mateix any va ser membre estable del Coro Lirico Marchigiano "V. Bellini "al Teatre delle Muse d'Ancona participant en les Temporades Líriques d’Ancona Macerata, Jesi, Ascoli Piceno, Fermo, Fabriano i Teramo.

L'agost del 2002 interpreta el paper de Maddalena de "Rigoletto" al Teatre Romano di Fiesole. A partir d'aquí són constants les seves aparicions públiques en concerts interpretant un repertori variat que va des de l'Òpera fins a la música contemporània, sense oblidar l'Oratori.

El 2006 queda finalista al Concurs Líric Internacional "Mattia Battistini" di Rieti, el 2011 queda finalista al XII Concurs Líric Internacional "Ruggiero Leoncavallo".

 Entre les seves aparicions en públic destaca l'estiu del 2007 el paper de Clotilde a la "Norma" de V. Bellini a la Temporada de l'Sferisterio Opera Festival
de Macerata, al costat de Dimitra Theodossiu i Daniela Barcellona, ​​sota la direcció artística   de Pier Luigi Pizzi.

A l'estiu del 2008 interpreta el paper de Ciesca en el "Gianni Schicchi" de Giacomo Puccini en ocasió del 150 aniversari del seu naixement a Verbania.

En l'actualitat viu a Barcelona i col · labora regularment amb el cor del Teatre Real  de Madrid entre d'altres (Valladolid, Pamplona, ​​Granada, etc.).

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya