Subscriu-te a la
 
Festival Internacional Francesc Viñas > Històric programació Festival Viñas 2013
Venda d'entrades

15€. Socis JM 7,5€

Stabat Mater de PERGOLESI amb l'Orquestra de l'AIMS de SOLSONA

Jessica Meffert – soprano / Dimitra Kalaitzi-Tilikidou – alto
Johannes Geffert – clavicèmbal i direcció
Seon-hee Myong - orgue
Simone Zgraggen, Ernest Martinez – violins / Andriy Viytovych – viola
Peter Thiemann – violoncel / Christoph Rahn – contrabaix
Alumnes solistes d’AIMS

HÄNDEL: Concerto Grosso HWV 323, op.6 núm. 5 /
Concert amb el guanyador del concurs/concert AIMS 13 /
PERGOLESI: Stabat Mater.

Una deliciosa obra del repertori sacre a càrrec de professors, alumnes solistes i de l’Orquestra de Cambra d’AIMS 2013

Data17/08/2013

Hora22:00h

Lloc Església Parroquial (Moià)

AIMS és una Acadèmia Internacional de Música d’alt nivell i el principal Festival Pedagògic de Catalunya. AIMS és un punt de trobada de joves talents d’arreu del món, en un fantàstic entorn amb unes condicions climàtiques excepcionals.
Des dels seus inicis, les activitats de l’AIMS han tingut un propòsit clar i ambiciós: la creació d’un fòrum internacional d’alt nivell d’ensenyament musical: l’AIMS. El projecte va dirigit tant a joves músics i formacions de cambra, encara estudiants però prometedors, com a instrumentistes i grups ja professionals interessats en aprofundir coneixements amb professors d’alt prestigi internacional.

AIMS parteix de la convicció de que els joves estudiants del nostre país mereixen i tenen dret a accedir a la millor formació. AIMS concentra tots els esforços per posar a la seva disposició els elements necessaris per a que puguin viure la seva futura professió durant dues setmanes. Els estudiants gaudeixen d’un extraordinari professorat i d’un enriquidor intercanvi cultural gràcies a la gran diversitat de procedències de l’alumnat. El calendari de treball segueix una programació molt intensiva. Els participants han de presentar el seu treball a l’AIMS Festival. L’entorn tranquil de la comarca del Solsonès afavoreix la concentració necessària per a aquest tipus de treball. A més a més, una organització feta a mida i les infraestructures idònies que la ciutat ofereix, fan d’AIMS un referent a escala internacional.

Una de les singularitats, i alhora clau de l’èxit del projecte, és l’AIMS Festival, que completa l’oferta formativa de l’Acadèmia. L’objectiu d’aquesta part del projecte és oferir l’oportunitat als músics i les formacions de cambra de viure la música com a professió, presentant els resultats del seu treball a l’escenari, i traslladar l’activitat docent més enllà de les aules, per tal que la gent de la comarca, i d’arreu del país, pugui gaudir de la millor música.

L’ Acadèmia Internacional de Música de Solsona i l’AIMS Festival són activitats organitzades per SONOS i l’Ajuntament de Solsona per dotzè any consecutiu.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya