Subscriu-te a la
 
Festival Internacional Francesc Viñas > Històric programació Festival Viñas 2013
Venda d'entrades

25€, socis JM 15€

Documents adjunts

Recital de Simón Orfila, baix

Simón Orfila, baix
Mercè Roca, piano

Àries d'òpera i cançons

Aquest prestigiós cantant que es prodiga ja als millors teatres del món posarà el punt final al festival

Data31/08/2013

Hora22:00h

Lloc Església Parroquial (Moià)

Nascut a Alaior, va iniciar els seus estudis els seus estudis musicals al Conservatori de Menorca i posteriorment a l’Escola de Música Reina Sofia, amb Alfredo Kraus. El seu repertori operístic inclou títols com Don Giovanni, Le nozze di Figaro, La Clemenza di Tito, Norma, I Puritani, L’elisir d’amore, Lucia di Lammermoor, La Donna del Lago, La Cenerentola, Il barbiere di Siviglia, Il Viaggio a Reims, Semiramide, L’italiana in Algeri, Carmen o La Bohème. Canta regularment al Teatre del Liceu de Barcelona i ha actuat en les temporades d’òpera de Sevilla, Oviedo, Las Palmas, Maó, Palma, A Coruña i Santander, així com en importants teatres europeus com Deutsche Oper de Berlín, Òpera de la Bastilla de París, Scala de Milà i les òperes de Tòquio, Lima, Bogotà, Lisboa, Munic, Roma, Nàpols, Florència, Gènova, Torí, Ginebra, i Montpeller, entre altres. Recents i properes actuacions inclouen Maria Staurda a la Staatsoper de Berlín, Roberto Devereux al Teatro Real de Madrid, Marina al Teatre de la Zarzuela de Madrid, La Donna del Lago al Covent Garden de Londres, Guglielmo Tell al Festival de Pesaro i a Bolonya, Don Giovanni a Oviedo i Hamburg, i Puritani a Bilbao, Anna Bolena a Toulon, etc.

 

 

Mercè Roca-Ritoók (Barcelona, 1981) realitza estudis de piano a l’Escola de Música Virtèlia de Barcelona i a l’Escola de Música de Barcelona. Continua estudis amb Maritere Monteys a l’escola Marshall i a l’escola Luthier amb Ludovica Mosca.

A París, s’especialitza en acompanyament als Conservatoris G. Fauré i J-P. Rameau, amb Pascal LeCorre i Christine Rouault. L’any 2008 acaba un màster de la Universitat de la Sorbona de París en l’especialització d’acompanyament vocal, sota la direcció de la pianista Françoise Tillard.

Més tard realitza els estudis superiors amb Alba Ventura i Pep Surinyac al Conservatori del Liceu.

Ha assistit a Master Class i cursos d’interpretació amb pianistes com Dalton Baldwin, Wolfram Rieger o Philip Moll, i cantants com François Leroux i Régina Werner. Actua en diversos festivals catalans (Portaferrada, Santa Cristina d’Aro, Vilabertran, etc.) i també a París (Catedral de Notre Dame). Ha format duo amb la mezzo francesa Séverine Etienne-Maquaire i amb la soprano Ingrid Ustrell. Ha acompanyat cursos de música, com el de melodia francesa de l’Académie du Théatre Français de la Musique, que té lloc al Théatre Impérial de Compiègne i treballat en diversos conservatoris de la Regió de París. Actualment exerceix la docència i l’acompanyament a l’Escola Luthier de Barcelona.

 

 

1A PART.

 

- L'ultima canzone - Tosti.

 

- Vorrei morire - Tosti.

 

- L'Oreneta - Morera.

 

- Damunt de tu, nomes les flors.. - Mompou.

 

- T'estimo - Grieg.

 

- Rosó - Ribas.

 

2A PART.

 

-Non piú andrai - "Le nozze di Figaro" - Mozart.

 

-Vecchia Zimarra - "La Boheme" - Puccini.

 

-La calunnia  - "Il barbiere di Siviglia" - Rossini.

 

-Despierta, negro - "La Tabernera del puerto" - Sorozabal.

 

-Mi barca - "La Galeota" - Codina.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya