Subscriu-te a la
 
Concerts 2014 > IV Cicle Maria Vilardell Viñas 2014
Venda d'entrades

Socis JM entrada gratuïta, Preu general 5 €

Documents adjunts

II cicle Maria Vilardell Viñas: Marc Pusó, piano

BACH, BEETHOVEN, SCHUBERT, PROKOFIEV, RAVEL, LISZT

Un dels alumnes més destacats de Kàtia Michel al Conservatori de Manresa

Data03/05/2014

Hora21:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

El pianista callussenc Marc Pusó Badia va néixer a Manresa el 22 d'abril de 1994. Als 6 anys inicia els estudis de piano amb la professora Eva Soler com a activitat extrascolar de l'Escola Joventut de Callús. Dos anys més tard accedeix al Conservatori Municipal de Música de Manresa per tal de donar un pas endavant en l'aprenentatge musical, on cursarà 10 anys consecutius sota la tutela del professor Josep Lluís Pérez. Des de l'any 2012, però, encara la recta final dels estudis de Grau Mitjà Professional (6è) i la preparació per al Grau Superior amb Katia Michel.

Durant aquesta llarga estada al centre manresà, ha obtingut sempre les més altes qualificacions i valoracions, a més de ser premiat en vàries edicions de concursos com l'antic Mestre Blanch o el Joves Talents del Conservatori. També ha rebut classes magistrals de mestres de la talla de Ramon Coll, Àngel Soler, Alba Ventura, Lluís Grané o Vladik Bronevetzky.

Pel que fa a l'àmbit clàssic, ha actuat, entre altres sales, al Casal del Poble de Callús, l'Auditori de Badalona, la Sala Piano de la Garriga a Castelladral, el Conservatori Municipal de Música de la Garriga, l’Auditori d’Abrera, l’Escola Municipal de Música de Navàs…  ja sigui en solitari o amb la companyia de diferents grups en format de cambra.

D'altra banda, també participa activament en el panorama musical com a integrant de vàries agrupacions de versions de rock, jazz i música moderna, on exerceix de teclista.


PROGRAMA:

1a part

Preludi i Fuga n.3    -    J.S.BACH Sonata op.10 n.1 (1.Allegro molto e con brio, 2.Adagio molto, 3.Finale: Prestissimo)    -    L.v.BEETHOVEN Impromptu op.90 n.3    -   F.SCHUBERT 2a part Dansa dels Cavallers, de Romeu i Julieta     -   S.PROKOFIEV Oiseaux Tristes, de Miroirs    -    M.RAVEL Funérailles    -    F.LISZT

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya