Subscriu-te a la
 
Concerts 2015 > Temporada 2015
Venda d'entrades

10€, socis JM 5€

JORGE NAVA, piano

M. Mussorgski: Quadres d'una exposició /
S. Rakhmaninov: Moments musicals núm. 3 /
S. Prokòfiev: Sonata núm. 7 op. 83

Data24/01/2015

Hora21:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Jorge Nava, piano

 

El reconeixement de la critica especialitzada i l'estima del públic reafirmen Jorge Nava com una de les grans promeses del panorama pianístic estatal. Per demostrar-ho es presenta a la Xarxa amb un ambiciós programa antològic de música russa.

 

Natural de Santander, va iniciar els seus estudis als 5 anys amb Irina Efanova i Llorenç Reboud al Conservatori Nacional de Musica de Bolívia i al Conservatori del Liceu respectivament. Va obtenir el Grau Superior al Conservatori del Liceu sota la tutela de Stanislav Potxekin. Paral·lelament, ha rebut consells de grans pianistes com Boris Berman, Nino Kereselidze, Ervin Nagy, Ralph Gothoni, Lang Lang, Dmitri Alexeev, Felix Gottlieb, Lilya Zilbestein, Jacques Rouvier i Norma Fischer, entre altres. Ha obtingut guardons en concursos com "Abril en Tarija", "Mario Estenssoro Vásquez", "Totora", Intercentros Melómano, "Marisa Montiel", "Ciutat de Carlet", "Ciudad de Albacete", Concurs de Joves Pianistes de Vilafranca del Penedès, "Infanta Cristina", IKA 2013, "Eugenia Verdet".

 

Ha estat membre del Quintet Anfaegtelse i del Trio Bruckner i actualment treballa de manera estable amb la violinista Àsia Jantón de Vez. Com a solista ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica Nacional de Bolívia, Jove Orquestra del Conservatori del Liceu, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica d'Elx, Orquestra Simfònica de RTVE i Orquestra Filharmònica de Medellín. Ha participat en cicles i festivals com el Festival Internacional de Santander, Festival de Segovia, Festival de Música Española de Cadis, Otoño Musical Soriano, Festival de Úbeda, Festival Felix Mendelssohn, entre altres. Ha ofert recitals a sales com el Palau de la Música, Auditori Pau Casals, Teatros del Canal, Teatro Monumental, Gran Teatre d'Elx, i ciutats com La Paz, Cochabamba, Santa Cruz de la Sierra, Viña del Mar, Santander, Alcobendas, Còrdova, Màlaga, Cadis, Úbeda, Segòvia, Múrcia, Albacete, Girona, Vilafranca del Penedès, Hamburg, Murrhardt i Londres. Les seves actuacions han estat reproduïdes per RNE, Catalunya Música i TV3.

 

Programa: Antologia de música russa per a piano

M. Mussorgski: Quadres d'una exposició 

S. Rakhmaninov: Moments musicals núm. 3

S. Prokòfiev: Sonata núm. 7 op. 83

 

 

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya