Subscriu-te a la
 
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Socis JM gratuït. Preu general 5 euros

III CICLE JOVES TALENTS: Angela Luque i Laura Pérez de Tudela, piano

RAKHMANINOV, BACH, LISZT, HAYDN i CHOPIN

Dos joves alumnes de Katia Michel al Conservatori del Liceu

Data28/03/2015

Hora21:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Angela Luque neix el 1994 a Madrid, comença els seus estudis musicals als 7 anys i les seves primeres composicions escrites als 12. Estudia als conservatoris Arturo Soria i Federico Moreno Torroba de Madrid amb Xabier Sukia i Alicia Santos. El 2013 es trasllada a Barcelona per estudiar composició a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Bernat Vivancos i continuar amb els seus estudis pianístics al Conservatori Professional del Liceu amb Katia Michel. Ha rebut classes magistrals de Pere Casals, Alba Ventura i Albert Guinovart.
Des de 2008 ha anat estrenant les seves obres en sales com la del Centre Cultural Conde Duque i en diversos conservatoris. El 2013 ha estrenat diverses obres a la sala de cor i orquestra de l'ESMUC, entre les quals destaca "l'elefant engolit per la boa" la primera composició que va realitzar com a alumna de Bernat Vivancos i de la qual va rebre molt bones critiques a la revista online del propi centre: “no va deixar a ningú indiferent: “Va treure tot el que tenia dins” es va escoltar entre el públic”.  .
La seva propera estrena també serà a l'ESMUC i presentarà el seu nou cicle "Etapes d'un desamor" per a piano i soprano. Actualment treballa en el seu nou projecte "Humanity" una obra per a orquestra de cordes que s'estrenarà a Barcelona i a Mèxic, sota la direcció de Luis Xavier Nuñez. Fora de l'escola actualment treballa escrivint la banda sonora per a un curt d'acció dirigit per Valentine Moulias.

Laura Pérez de Tudela neix el 1995 a Barcelona, ​​comença a tocar el piano als 11 anys i el violoncel als 13. Ha estudiat amb Marina Haro i Victor de Osdad. Actualment cursa 6è de grau professional al Conservatori del Liceu de Barcelona amb Katia Michel, amb les màximes qualificacions. Ha rebut classes magistrals de grans pianistes com Josep M. Colom, Daniel Ligorio, Alan Blanch, Alba Ventura i Francisco Poyato.
De 2008 a 2010 és pianista, compositora, guionista, directora i productora al costat de Javier Botella Pérez i Alba Martínez Nieto, del musical 'Cantando mi sueño` interpretat al Col·legi Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat, el Col·legi Pare Enric d'Ossó de l'Hospitalet de Llobregat, l'Orfeó Catalònia de Cornellà de Llobregat, el Patronat de Cornellà de Llobregat i l’Auditori Barrades de l'Hospitalet de Llobregat.
El 2009 rep el primer premi de composició del Centre d'Estudis Musicals Haro, per l'obra 'Part of my life'.
Ha actuat en sales com el Reial Cercle Artístic de Barcelona, ​​l'Auditori de Cornellà o l'Auditori Barrades i a l'Església de Santa Bàrbara a Colònia, Alemanya.
Compagina la seva formació al Conservatori del Liceu de Barcelona i les actuacions públiques amb la docència al Centre d'Estudis Musicals Haro i al col·legi Abat Oliva.

 

Programa

 

I

 Angela Luque, piano

 Preludi op. 3 nº2                                                                          S. Rachmaninov

Preludi op. 23 nº7

 

Preludi nº2, en do menor                                                           J.S. Bach

 

"El elefante engullido por la boa"                                            Angela Luque

 

Estudi "Waldesrauchen", dels Estudis de Concert             F. Liszt

 

II

 

Laura Pérez de Tudela, piano

 

Sonata en mi major, Hob. XVI:22                                              J. Haydn

Allegro moderato

Andante

Finale: Tempo di Menuet  

 

Estudi Op. 25 12                                                                       F. Chopin

 

 Preludi i Fuga en fa sostingut major                                      J.S. Bach

 

 Preludi Op. 23 6                                                                      S. Rachmaninoff

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya