Subscriu-te a la
 

III CICLE JOVES TALENTS: Laia Tatjé, piano


BACH: Preludi i fuga nº22 Clave ben temperat I
CZERNY: Estudi nº4 op.740
SCHUBERT: Impromptu nº 4
CHOPIN: Estudi nº1 op.25 i Balada nº3
ALBENIZ: Granada

Jove pianista alumne de Carme Botifoll al Conservatori de Manresa

Data09/05/2015

Hora21:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

LAIA TATJÉ FARGAS, piano

 

 

Nascuda a Manresa l’any 1996, inicia els seus estudis de música al Conservatori de Manresa als 9 anys. Aquí comença a estudiar piano amb la seva professora actual, Carme Botifoll, a part de totes les assignatures que complementen la seva formació musical, de nivell elemental i mitjà. Actualment cursa sisè de nivell mitjà i també rep classes de la professora Katia Michel.

 

Malgrat la seva joventut ha estat premiada i reconeguda en diferents ocasions com en l’antic premi Mestre Blanch, els Joves Talents en més d’una edició i ha obtingut el 2n premi de la categoria B del Concurs per a Joves Pianistes de l’Escola de Música de Barcelona, dirigida per Albert Atenelle.

 

Ha participat i representat al Conservatori de Manresa en concerts a diversos llocs: Escola de Música de La Garriga, a la Casa dels pianos de Manresa, al I i II Sala Piano de Castelladral,  al Conservatori de Manresa, i al “Fem Clàssica al carrer” organitzat pel Kursaal.

 

Pel què fa els estudis extra musicals, compagina l’art de la música amb l’art de la dansa des de ben petita. S’ha format en ballet clàssic i en dansa contemporània a l’Escola de ballet Olga Roig. També ha estudiat el batxillerat científic com a curs de règim general a l’institut de secundària Pius Font i Quer de Manresa.

 

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya