Subscriu-te a la
 
FESTIVAL A GRANERA > Historial Programació Festival 2015
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Preu 15€, socis JM i compra anticipada 10€, nens 5€ Pack entrada +menú dinar al Restaurant l'esclopet, 30€, nens 14€ Reserva d'entrades 93 866 81 52 / 639 640434

FESTIVAL A GRANERA: Coral Castellterçol

Director: Ferran Miró

TALLER DE NATURA: la flora de Granera. Gimcana fotogràfica mentre es puja al castell
TASTET de melmelades i infusions

PROGRAMA: Amor que tens ma vida, Rosa de bardissa, ¡Ay! , linda amiga, Sense vent , Bella de vos sou amorós(Anònims), Comiat al bosc (Mendelssohn) Pel maig que ve (Jannequin), Quan mon marit de fora ve ( Lassus), Cançó de beure (Bataille)

Actuació d'una de les corals de més trajectòria de la comarca

Data17/05/2015

Hora18:00h

Lloc El Castell (Granera)

La Coral Castellterçol inicia la seva activitat a finals dels anys cinquanta (1957), molt vinculada a la parròquia i amb el nom de Cor Mixt Parroquial. El que començà amb la participació a Pastorets i celebracions religioses va anar ampliant-se amb cantades de caramelles i concerts, treballant sempre un repertori molt variat.

El fundador i director emèrit, Domènec Miró, ha estat l’ànima del projecte, aportant  hores, energia i, per damunt de tot, fent música i encomanant la seva il·lusió a tots aquells que en un moment o altre han  formar part de la colla de cantaires.

Sols o col·laborant amb altres entitats, participem en la vida cultural del poble i procurem ser uns bons portantveus de Castellterçol. Estem vinculats a la FCEC i hem actuat a diferents pobles de Catalunya, Mallorca, País Basc, Alemanya, Itàlia, França i darrerament al País Valencià, coneixent corals, costums i cultures diferents.

Fruit de l´intercanvi amb una coral de Navarra el 2010, destaquem el fet de cantar la missa major del diumenge a la Catedral de Iruña/Pamplona.

El curs 2007/2008 la Coral celebrà el seu cinquantenari amb diferents concerts, moltes activitats i la gravació d’un CD.

Actualment la coral està integrada per una vintena de cantaires de diversos pobles del Moianès, i des del 2001 n´és  director en Ferran Miró.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya