Subscriu-te a la
 
FESTIVAL A GRANERA > Historial Programació Festival 2015
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Preu 15€, socis JM i compra anticipada 10€, nens 5€ Pack entrada +menú dinar al Restaurant l'esclopet, 30€, nens 14€ Reserva d'entrades 93 866 81 52 / 639 640434

FESTIVAL A GRANERA: Sandaran Cello Quartet

José Mor, Marc Galobardes, Jordi Claret, Daniel Claret, violoncels

TALLER DE NATURA: els forns d'obra
TASTET de galetes artesanes

PROGRAMA: Un passeig musical a l'entorn del violoncel
E. Morera: Melangia
J. S. Bach: Chaconna
J. Sandaran: Suite
A. Piazzola: Libertango

Una formació poc habitual, un quartet de violoncels, on s'hi reuneixen quatre intèrprets catalans de fornades diferents però amb un objectiu comú: donar a conèixer totes les possibilitats tímbriques i musicals del seu instrument.

Data12/07/2015

Hora18:00h

Lloc Masia del Girbau (Granera)

Una formació poc habitual, un quartet de violoncels, on s'hi reuneixen quatre intèrprets catalans de fornades diferents però amb un objectiu comú: donar a conèixer totes les possibilitats tímbriques i musicals del seu instrument. La seva proposta per a la Xarxa és un autèntic recorregut per diferents estils i llenguatges musicals interpretats d'una manera sorprenentment nova.

 

El Sandaran Cello Quartet neix a principi del 2013 de la mà de quatre violoncel·listes amb ganes d'endinsar-se en aquest tipus de formació poc habitual i amb l'objectiu de consolidar-se com a grup estable. Els quatre músics que l'integren formen part de diferents orquestres com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48), l'Orquestra de la Schubertíada, l'Orquestra de Cambra del Penedès (OCP) i l'Orquestra Camera Musicae (OCM). També són col·laboradors habituals de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu i del grup instrumental Bcn 216. Tot i ser un grup amb poc recorregut concertístic ja ha rebut l'èxit de la crítica musical allà on ha actuat en diferents ocasions pel tipus de so i cohesió entre els músics. El repertori es basa en obres originals per a quartet de violoncels, així com arranjaments fets per a la formació. El nom del grup ret homenatge al pianista i compositor català Juli Sandaran.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya