Subscriu-te a la
 
FESTIVAL A GRANERA > Historial Programació Festival 2015
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Preu 15€, socis JM i compra anticipada 10€, nens 5€ Pack entrada +menú dinar al Restaurant l'esclopet, 30€, nens 14€ Reserva d'entrades 93 866 81 52 / 639 640434

EL MOIANÈS SONA-FESTIVAL A GRANERA: Arnau Tomàs, violoncel

TALLER DE NATURA: com es fan els formatges
TASTET de formatges de Montbrú
Visita comentada a l'església i sopar amb bufet lliure de productes ecològics del Moianès

PROGRAMA: Bach, suites núm 2 i 3

Un dels millors cellistes internacionals de l’actualitat, que ha enregistrat a l’església de Granera un CD amb la integral d’aquestes obres

Data09/08/2015

Hora18:00h

Lloc Església de Sant Martí (Granera)

ARNAU TOMÀS

Nascut a Barcelona, Arnau Tomàs és reconegut internacionalment com a membre fundador del prestigiós Quartet Casals i el LudwigTrio. Durant els seus estudis amb Ivan Monighetti i Frans Helmerson, va oferir nombrosos recitals de violoncel sol iva actuar com a solista amb l’Orquestra de Radiotelevisió Espanyola i l’Orquestra Simfònicade Barcelona i Nacional de Catalunya, entre d’altres. A part de guanyar diferents premis a títol individual i amb el QuartetCasals, va participar activament en una masterclass televisada sobre les suites de Bach al Concertgebouw d’Amsterdam amb Yo Yo Ma.

rnau Tomàs ha realitzatnombroses gravacions discogràfiques;un cd de violoncel sol amb obres de Bach, Kodaly i Cassadó; amb el Ludwig Trio, per a Aglae Música, dos cd dedicats íntegrament a Beethoven; i nombroses gravacions amb el Quartet Casals per Harmonia Mundi. En 2014, ha gravat la integral de les Suites per a violoncel sol de J.S. Bach, publicat amb Aglae Música.

Al marge de la seva versàtil activitat de concertista, és professor a l’Escola Superior de Música de Catalunya, profesorconvidat a la Musikhochsule de Coloniai participa regularment com a docenta nombrosos cursos i masterclasses tant a Europa com als Estats Units.

 

L’església de Sant Martí de Granera
Citada el 1040 en un document de Sant Benet de Bages, la primitiva església fou renovada al segle XIII, ampliada el 1613 i la seva transformació es completà el 1774 segons la data del portal de migdia, quan fou tancada la porta original romànica per obrir la portalada barroca actual. L’absis romànic queda amagat pels edificis afegits: la rectoria, l’escola pública i l’antic ajuntament. L’espadanya, convertida en torre damunt del primer tram de la nau, també correspon a les modificacions barroques.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya