Subscriu-te a la
 
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Socis JM gratuït. Públic general 5€

Documents adjunts

CICLE JOVES TALENTS: Guardonats del I Concurs Internacional de Flauta de Catalunya

- Ivet Serra i Aynó (1er Premi ex-aequo categoria B)
- María Rubio Bellostas (1er Premi ex-aequo categoria B)
- Duna Vilanova Albert (1er Premi categoria A)

Estrenem col·laboració amb l'Associació de Flautistes de Catalunya (AFCAT) tot acollint en concert els primers guanyadors del seu concurs, que tingué lloc el passat 13 de desembre

Data16/01/2016

Hora20:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

PROGRAMA

Duna Vilanova

-        Fantasies 6, 8 i 11 de G.Ph.Telemann

-        Syrinx de C.Debussy


Ivet Serra

-        Fantasia de Gaubert

-        Souvenir Russe

-        Sonata en Do Major de Bach

 Anna Roig, piano

 María Rubio

-        Sonata en Sol Major de Michel Blavet

-        Duet en Mi menor de Carl Philipp Emanuel Bach


            Pablo Rubio, flauta



MARIA RUBIO BELLOSTAS

(Osca, 2003)

 

Des del 2012 és alumna de flauta travessera al Conservatori Professional de Música d'Osca. Actualment cursa 1r de Grau Professional amb Eva García González.

Ha assistit a les I i II Jornades de Flauta travessera d'Aragó celebrades al Conservatori d'Osca a l'abril de 2014 i 2015, en les quals va rebre classes de Javier Castiblanque.

Ha format part durant dos anys de l'orquestra del Conservatori de Música d'Osca.

Durant aquests anys ha participat a totes les audicions de les aules de flauta travessera i en les col·laboracions realitzades amb altres instruments: espectacle “Música y Danzas Renacentistas” amb l'aula de clave, concert “Músicas del Mundo” amb l'aula de violí, entre d'altres.

Aquest any ha participat en el XI Premio Internacional Andalucía Flauta 2015.

També ha participat en el I Concurs Internacional de Flauta de Catalunya, obtenint el primer premi ex-aequo en la modalitat B.

 

 

Ivet Serra i Aynó
(Salt, Girona, 2000)


Actualment és alumna de 4t curs de Grau Professional del Conservatori de Girona sota el mestratge de Séverine Rospocher i forma part de la Jove Orquestra del Gironès i de l'Orquestra de Cassà de la Selva, tocant com a primera flauta.

La seva experiència li ha permès rebre classes magistrals de flautistes de la talla de Vicens Prats, Aleksandra Miletic, Florian Cousin, Joan Bosc, Albert Bosch Vilalta...

El 2014 va ser finalista en la modalitat de solista dels Premis Musicals Arjau i ha estat recentment guardonada amb el 1r Premi ex-aequo del I Concurs Internacional de Flauta de Catalunya en la modalitat B.


Duna Vilanova

(Arenys de Mar, 1999)

 

Comença a estudiar música a l'edat de 5 anys a l'escola de música d'Arenys de Mar. Als 12 anys entrà al conservatori professional de música de Badalona on està cursant 5è curs.

Ha participat en diferents cursos amb grans mestres i ha estat finalista i guanyadora en alguns concursos d'interpretació musical com el concurs de joves interprets de la ciutat de Sant Cugat, els premis d'interpretació musical i composició del conservatori de música de Girona, el concurs d'interpertació musical l'Arjau, etc. Recentment ha estat guanyadora del I Concurs Internacional de Flauta de Catalunya, obtinguent el primer premi en la modalitat A.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya