Subscriu-te a la
 
FESTIVAL A GRANERA > Històric Programació Festival a Granera 2016

FESTIVAL A GRANERA: Aupa Quartet

TALLER DE NATURA: Com es segava a mà
TASTET GASTRONÒMIC de productes de blat

Data20/08/2016

Hora18:00h

Lloc Masia de Trens (Granera)

Asier Suberbiola, Pere Nolasc, violins · Felipe Escalada, viola · Martín Meléndez, violoncel

 

Aupa Quartet és molt més del que a primera vista es pot intuir. Dels seus instruments clàssics flueix una música carregada de groove i espontaneïtat, des d'on mostren la seva particular fusió del Jazz, el Funk, el Son i el Flamenc a través de composicions pròpies i de contagioses melodies enriquides amb apassionades improvisacions.

 

Músics versàtils que s'adapten a qualsevol gènere musical que se'ls proposi amb una barreja d'elegància i caràcter que comença a conèixer-se com estil aupa. Des dels seus primers assajos fins al dia d'avui han tocat a les sales més importants de Barcelona, la seva ciutat de residència: Jamboree, Apolo, Luz de Gas o Palau de la Música. Han actuat en gira a Itàlia i França i han visitat sovint el País Basc on van actuar al Festival de Jazz de Sant Sebastián el 2012. Al gener de 2014 van ser guanyadors del primer concurs Made in Shasta.

 

La seva trajectòria els ha portat a col·laborar en directe amb artistes com Antonio Rey, Farruquito, Antony & The Johnsons, India Martínez, Rafa Pons, Kiko Veneno, Lucas Masciano, Cece Giannotti, Carlos Torijano, Javier Galiana, Julian Sánchez i Raynald Colom. També han col·laborat en estudi amb Sara Baras, Guillem Roma, Sandra Carrasco, Chuchito Valdés, Jerry González i Javier Colina.

 

Programa:

Up


I Feel Good (J. Brown)

Billie Jean (M. Jackson)

Walking on the Moon (The Police)

Groove Merchant (G. Richardson)

Ibiza Sunshine (aupaQUARTET)

English Man in New York (Sting)

El Manisero (M. Simons)

Le Grand Funk (aupaQUARTET)

Sitting on the Hill (aupaQUARTET)

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya