Subscriu-te a la
 
FESTIVAL A GRANERA > Històric Programació Festival a Granera 2016
Altres imatges de l'esdeveniment:
 

FESTIVAL A GRANERA: Mon Petit Món Maribel Lara, veu /Cecili Ruedas, guitarra/Toni Romero, contrabaix

Música francesa i jazz
TALLER de NATURA: el món dels caballs
TASTET de dolços de llet

Data30/07/2016

Hora18:00h

Lloc Masia del Carner (Granera)

Mon Petit Món és una formació de guitarra i veu que pot incloure altres instruments com són el contrabaix i bateria.  El repertori que ofereix “Allà on s’acaba la realitat i comença l’espectacle” és un recull de temes que inclou Estàndards de Jazz, temes de la cançó francesa, bossa nova i alguna havanera de la nostra terra;  temes que neixen cap al 1930 i que integren una agradable vetllada romàntica.

 

Cecili Ruedas és el guitarrista i ànima del grup. Va néixer a Sallent a l’any 1966. La seva formació guitarrística és clàssica (Conservatori de Manresa),  moderna (Tallers de Músics de Barcelona) flamenca (Cañizares a Sabadell); i també específica amb Django Reinhardt.  Actua amb formacions diverses com ara Ecofussió,,... És professor de guitarra a l’escola de música de Capellades i Puig Reig.

 

Maribel Lara és la veu de Mon Petit Món. Nascuda a Sabadell l’any 1975.  La seva formació artística comença als setze anys a l’escola de teatre TRAM a Sabadell.  Musicalment ha rebut formació de cant clàssic i modern. i col·labora també amb altres grups fent cors i segones veus.

 

Toni Romero exguitarrista del grup de rock català Brams. Actualment toca el contrabaix en diferents formacions de blues, jazz i música d'autor.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya