Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2017
Venda d'entrades

Compra entradesCompra entrades

XARXA JM: Accentus Trio

Olga Domínguez, violoncel · Oriol Codina, clarinet · Maria Molet, piano

Beethoven, Rota, Piazzola

Un reconegut trio de clarinet, cel·lo i piano, guanyador de diversos concursos musicals presenta un refrescant i amè programa

Data15/04/2017

Hora20:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

 


El trio de clarinet, violoncel i piano compta amb obres mestres escrites per a aquesta formació, i encara avui segueix atraient els compositors per les seves possibilitats expressives. Així ho vol demostrar l'Accentus Trio, amb un programa que, a part del magistral trio de Beethoven, es presenta ple de sorpreses musicals.

 

Accentus Trio sorgeix amb la voluntat d'apropar als espectadors una formació clàssica però infreqüent en les nostres sales de concerts. L'objectiu principal consisteix en difondre el valuós repertori històric per a la formació (Beethoven, Brahms, Zemlinsky), així com la música del segle XX (Stravinsky, Messiaen, Bartók), sense desatendre les noves propostes autòctones i foranes per tal de contribuir a l'ampliació del repertori. Des d'una diversitat d'estils i procedències en els seus programes, i amb el desig de compaginar obres de caire popular amb composicions fonamentals, els tres intèrprets aborden les partitures amb rigor, entusiasme i un marcat to lúdic. Constituït l'any 2011 arran de l'espectacle musical Acaba't la sopa! de Fundació la Caixa, darrerament han participat en les conferències musicals "Audicions íntimes", dirigides i presentades per Xavier Chavarria, i en els concerts a l'Avantcambra del Saló del Tinell, dins el festival Mas i Mas de Barcelona.

 

Programa:

J. M. Guix: Soroll d'aigua. Tres Haikus per a

clarinet violoncel i piano

L. van Beethoven: Trio per a clarinet, violoncel

i piano en Si bemoll major, op. 11

P. D'Rivera: Danzón per a clarinet, violoncel i

piano

N. Rota: Trio per a clarinet, violoncel i piano

A. Piazzolla: Oblivion per a clarinet, violoncel

i piano

 

www.facebook.com/accentustrio

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya