Subscriu-te a la
 
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Documents adjunts

Arnau Balcells, piano/Angela Luque, piano /Jordi Badia, piano

Tres alumnes de Katia Michel ens presenten les obres que estan treballant

Data22/10/2016

Hora20:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

PROGRAMA:

Arnau Balcells

CHOPIN: Vals brillant Op. 34 nº 2 en La m

BEETHOVEN: Sonata núm. 5 Allegro

 

Angela Luque

CHOPIN: Preludi núm. 13

BEETHOVEN: Sonata Clar de Lluna

ANGEL LUQUE: Things to do with a sweater (Improvisació)

 

Jordi Badia

GRANADOS: Valsos poètics

CHOPIN:Balada núm 1

 

Arnau Balcells Berenguer (23 de març de 2001)

Comença el seu contacte amb la música als 3 anys. Als 5 anys inicia les primeres classes de piano  a l’Escola Municipal de  Música Issi Fabra de Puigcerdà.

Als  8 anys estudia amb Laia Martin i comença la seva  participació  en concursos  ( Arjau, Concurs de Girona, Escola de Música de Barcelona,  Torroella de Montgrí, Toulouse,...)  els anys  2011 i  2012 és seleccionat per participar en el Giraconcert ( Organitzat per la Diputació de Girona), el maig de 2014 obté un primer premi al Concurs Musical de France (París).

 També  en aquesta etapa,comença la seva col·laboració en concerts  a la Cerdanya: Cerdanya Music Classic, Concert  benèfic de la Fundació L’Àliga, El Cerdà del any, Grup de Recerca de Cerdanya ,Premi Literari St. Jordi...

Ha participat en diferents cursos internacionals de piano (II Curs Internacional de la Cerdanya ( Alp), Festival de Musique Classique aux Chateau de Pompignan-Oxana Yablonskaya ( Toulouse), XXXVI Curs Internacional de Música de Cervera.

Actualment cursa 5è de grau professional al Conservatori de  Música de Manresa amb Katia Michel.

 

Angela Luque neix el 1994 a Madrid, comença els seus estudis musicals als 7 anys i les seves primeres composicions escrites als 12. Estudia als conservatoris Arturo Soria i Federico Moreno Torroba de Madrid amb Xabier Sukia i Alicia Santos. El 2013 es trasllada a Barcelona per estudiar composició a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Bernat Vivancos i continuar amb els seus estudis pianístics al Conservatori Professional del Liceu amb Katia Michel. Ha rebut classes magistrals de Pere Casals, Alba Ventura i Albert Guinovart.
Des de 2008 ha anat estrenant les seves obres en sales com la del Centre Cultural Conde Duque i en diversos conservatoris. El 2013 ha estrenat diverses obres a la sala de cor i orquestra de l'ESMUC, entre les quals destaca "l'elefant engolit per la boa" la primera composició que va realitzar com a alumna de Bernat Vivancos i de la qual va rebre molt bones critiques a la revista online del propi centre: “no va deixar a ningú indiferent: “Va treure tot el que tenia dins” es va escoltar entre el públic”.  .
La seva propera estrena també serà a l'ESMUC i presentarà el seu nou cicle "Etapes d'un desamor" per a piano i soprano. Actualment treballa en el seu nou projecte "Humanity" una obra per a orquestra de cordes que s'estrenarà a Barcelona i a Mèxic, sota la direcció de Luis Xavier Nuñez. Fora de l'escola actualment treballa escrivint la banda sonora per a un curt d'acció dirigit per Valentine Moulias.

 

Jordi Badia

Neix a Vila-seca el 14 d' Octubre de 1998. Inicia els seus estudis musicals als 5 anys d'edat, al Conservatori Professional de Música de Vila-seca i comença a estudiar piano als 7 anys. Núria Ruera, va ser la seva professora fins a 3r de Grau Professional. Posteriorment fins 5è de Grau Professional, Jordi López va ser el seu professor. Actualment cursa 6è de Grau Professional al Conservatori Professional de Música del Liceu a Barcelona, amb la professora Katia Michel.

Ha rebut classes magistrals de grans mestres com Cyprien Katsaris, Edith Fischer, Josep Colom, Pierre Reach, Alba Ventura, Marcel Baudet, Leonel Morales, Juan Francisco Lago, Mikhail Petukov, Andreas Frölich, Marianna Prjevalskaya, Patrick Zygmanowski, Emma Jimenez, Tensy Kristman i Cecilio Tieles entre d’altres.

Ha estat guardonat amb diferents premis : Primer Premi al IV Premi per a Joves Pianistes de Torredembarra, Finalista i Premi Accèssit al  Premio Nacional de Jovenes Interpretes 'Ruperto Chapí'  a Villena ( Alacant), Primer Premi al Concurs d' Interpretació Musical de Girona, Primer Premi (2007) i Segon Premi (2010) al Concurs Infantil de Piano de Torroella de Montgrí, Segon Premi al Concurs de Interpretació Musical de Salou, Tercer Premi al Concurs Instrumental Sant Anastasi de Lleida, Primer Premi (2007,2011,2014,2015) al Concurs d’Estudi Obligat i Obra Polifònica del Conservatori Professional de Música de Vila-seca. També ha rebut Mencions d’honor al 43è Concurs de Piano de Catalunya, al Concurs Instrumental Sant Anastasi de Lleida, al Concurs d’Interpretació de Girona i al Concurs d’Estudi Obligat i Obra Polifònica del Conservatori Professional de Música de Vila-seca.

El 2013, participa en el rodatge del curtmetratge ''Notes d'un passat'', doblant al protagonista del film, interpretant la música del curtmetratge. També ha participat en diferents festivals: a la Marató Pianística organitzada pel Conservatori de Música de Reus en homenatge a F. Chopin, al Taller de Joves Músics al Conservatori Professional de Música de Vila-seca, al 16th International & piano Masterclasses amb el pianista Leonel Morales a Granada, al International Piano Music Festival a Vila-seca, a la Gala de la Lliga contra el Càncer a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, "Tradició i actualitat, compositors i intèrprets “al Conservatori de Badalona i a la ' Semaine Internationale de Piano et de Musique Cambra 2015` a Blonay, Suïssa.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya