Subscriu-te a la
 
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

socis JM gratuït

CICLE JOVES: Joan Ramon Salamó i Eudald Buch, pianos

Data06/05/2017

Hora20:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Eudald Buch, piano

 

Nascut a La Garriga el 1997, va estudiar piano, clarinet i orgue a l'Escolania de Montserrat. Va finalitzar els estudis de Grau Professional de piano al Conservatori de Vic amb Joan Ribé i va cursar el batxillerat musical en l'especialitat de piano a la Chetham's School of Music a Manchester. Actualment és alumne de la classe de Vladislav Bronevetzky a l'ESMUC. També ha rebut consells de Christian Blackshaw, Jacques Rouvier, Edith Fischer, Maria Jesús Crespo i Albert Attenelle.

Ha tocat als festivals de Buxton i Hellens (Anglaterra), The International Holland Music Sessions (Bergen, Holanda) i Chetham's Piano Summer School (Manchester), i ha actuat en directe a l'emissora de música de la BBC (Radio 3). Ha tocat com a solista amb l'Orquestra de Cambra de Vic i la Chetham's Symphony Orchestra.

 

 

Joan Ramon Salamó, piano

El pianista fragatí Joan Ramon Salamó interpretarà peces de Chopin, Listz, Prokòfiev i Granados en el concert que oferirà aquest divendres, 4 d’abril, a les 20.30 h, a l’Auditori Enric Granados. El recital forma part del cicle Ricard Viñes, en què intervenen els guardonats en les darreres edicions del Concurs Internacional que duu el nom d’aquest intèrpret lleidatà i que organitza la Paeria.

Salamó -alumne del Conservatori de Lleida, del professor Jordi Benseny- va començar a estudiar piano amb la seva mare i a l’Institut Musical de Fraga. Durant la seva trajectòria ha estat guardonat en nombrosos concursos d’àmbit estatal, com per exemple, el de Sant Anastasi (Lleida), el Ricard Viñes (Lleida), Benaguasil (València), Joventuts Musicals (Vilafranca del Penedès) o el Ramón Llull Rotary Club (Palma de Mallorca).

També ha rebut classes magistrals de mestres de renom: Carles Marqués, Margarida Serrat, Imre Rohmann, Noel Flores, Rita Wagner, Stanislav Pochekin, Leona Morales, Akkiko Ebi, Cordelia Hoffer i Vladislav Bronevetzky.

A més a més, ha ofert diversos concerts benèfics i ha col·laborat en actes commemoratius com el del 21 de juny de 2013 quan va ser convidat per l’Associació Davidsbunder a participar en la marató musical de joves concertistes a l’Auditori Conde Duque de Madrid.

 

PROGRAMA 

 


I

 

Serguéi Rachmaninov (1873 – 1943)

Moments Musicaux op.16

 

Joan Ramon Salamó, piano

 

 

 

II

 

Serguéi Prokófiev (1891 – 1953)

Sonata núm.7, Op.83 

- Allegro inquieto

- Andante caloroso

- Precipitato

 

Eudald Buch, piano

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya