Subscriu-te a la
 
FESTIVAL A GRANERA > Historial Programació Festival a Granera 2017
Altres imatges de l'esdeveniment:
 

FESTIVAL A GRANERA: Trio de violoncels

Peter Schmidt, Anna Costa, Amat Santacana, violoncels

Cervetto, Haydn, Beethoven

Abans del concert, podrem gaudir d'un TALLER DE NATURA on es mostrarà com es filava a mà.

Data03/06/2017

Hora18:00h

Lloc Església de Sant Martí (Granera)

Anna Costa ha col·laborat amb diferents orquestres del panorama català com l’orquestra Terrassa 48, l’Orquestra Barcelona 216, l’Orquestra de Cambra Catalana i ha participat en diversos projectes de música de cambra. Cal destacar que des del 2005 fou membre Trio Alquímia premiat en nombrosos concursos i actuant arreu de Catalunya (destaquen concerts a l’auditori de Barcelona i Girona) i de l´Estat Espanyol (País Basc, Castella Lleó, la Mancha, Galícia, Extremadura...). El Trio Alquímia edità un enregistrament d’obres del compositor contemporani Josep Padró. En l’actualitat és professora de violoncel al Conservatori  Municipal de Música de Manresa, musicoterapeuta, i realitza diversos projectes de Música i Comunitat. En la seva vessant artística és  primer violoncel de l’Orquestra de Cambra de Granollers i col·labora amb altres orquestres del panorama català, és membre fundadora del quartet de violoncels “Les Mademoicelli” i forma part del duo UnterBlumen, amb  la pianista Nora Bosch amb qui acaba de publicar el seu nou disc per a la discogràfica independent Beltempo Records.

Amat Santacana és membre fundador del Qvixote Quartet l’any 2006 amb qui ha actuat arreu d’Europa i Sudamèrica. S’ha instruït en l’art del quartet de corda amb grans especialistes mundials a la European Chamber Music Academy. Ha estat premiat en diversos concursos nacionals i internacionals tant de violoncel com de música de cambra. Recentment ha obtingut el primer premi exaequo i el premi del públic al Premio Joven Bach celebrat al Círculo de Bellas Artes de Madrid. Ha estat professor de violoncel a diversos centres musicals de Catalunya i és convidat regularment com a professor a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. També ha impartit classes magistrals a Bolívia i Veneçuela. En el camp de la música antiga col·labora amb l’Ensemble Explorations de Roel Dieltiens, amb l’Orquestra Barroca de Mallorca de Barry Sargent i amb l’Orquestra del Montsalvat.

El violoncel·lista alemany-americà Peter Schmidt és convidat regularment com a solista i en conjunts de cambra a Europa, Estats Units, Argèlia, Colòmbia i Mèxic. Actua en Festivals internacionals com el Podium Festival Esslingen, el Encuentro de música de cámara de la UNICACH, el Festival Paaxfest de Mèxic, el New Year's Festival Gstaad, el Festival Músics en Residència d’Alella i el Festival Mas i Mas. Junt amb la pianista Katia Michel ha realitzat la gravació de les obres per a violoncel i piano de Pau Casals per a la discogràfica Klassic Cat i ha contribuit a la gravació integral de les obres d'Alícia de Larrocha "Pecados de la joventud" amb la pianista Marta Zabaleta. És el director artístic del festival de música de cambra PÒDIUM Matadepera. Col·labora com a solista amb orquestres com l'Orquesta Sinfónica de la EAFIT, Medellín, Orquesta Sinfónica de la Universidad Nacional Bogotá, Neue Philharmonie Westfalen, la Philharmonisches Orchester Budweis, la A-Orchester der Bundeswehr, la Universitätsorchester Konstanz i la Münchner Internationales Orchester

 

 

PROGRAMA

Giacomo Bassevi Cervetto (1690 - 1783)

Trio per a violoncels No. 1 en la menor

Adagio

Allegro

Minuetto I i II

 

Joseph Haydn (1732 - 1809)

Trio No. 74 en re major per a baryton, viola i violoncel, arranjat per a tres violoncels

Adagio

Allegro

Menuet

 

Ludwig van Beethoven (1770 - 1827)

Trio Op. 87 en do major per a dos oboès i corn anglès, arranjat per a tres violoncels

Allegro

Adagio cantabile

Menuetto. Allegro molto scherzo

Finale. Presto

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya