Subscriu-te a la
 
Festival Internacional Francesc Viñas > Històric Programació Festival Viñas 2017
Venda d'entrades

15€ (socis JM 10€)

FESTIVAL VIÑAS: Estudio Coral Meridies

VIRGINIA BONO, directora

Un dels més destacats cors d'Argentina, ara de gira per Europa, oferirà una vetllada polifònica abans de participar com a únic representant llatinoamericà al XI Simposi Mundial de Música Coral que es realitzarà el juliol de 2017 a Barcelona.

Data22/07/2017

Hora22:00h

Lloc Les Faixes (Moià)

 

1ª part

Laudate Dominum Josep Vila i Casañas

Kyrie para un tiempo de paz Oscar Escalada

Deja caer las rosas y los días Dante Andreo

Lacrimosa Calixto Alvarez

Requiem aeternam Marcelo Valva

Ritual Bernardo Latini

Gloria César Alejandro Carrillo

Agnus Dei Alberto Balzanelli

Nauoxo Ricardo Fischer

2ª parte

Coplerío de ausencia Marcelo Valva

La Changada Marcelo Valva

Haykus Dante Andreo

Cayendo está la luna Beatriz Corona

Hispano Jorge Fandermole. Arr: Alfonso Paz

Anhelo Carlos Guastavino

El Guayaboso Guido López Gavilán

Popurrí del litoral Autores varios. Arr. Ricardo Fischer

 

L'Estudio Coral Meridies (paraula llatina que significa "Sud") va néixer l'any 2004 com una agrupació artística independent i vocacional. La seva directora i creadora és Virginia Bono. Des del seu naixement el cor s'ha abocat a l'estudi intensiu del repertori coral universal i especialment a la difusió i estrena d'obres corals de compositors contemporanis argentins i llatinoamericans. Ha estat reconegut pel públic en general i pels especialistes que destaquen la particularitat del seu so, musicalitat i exquisida interpretació.
L'Estudio Coral Meridies ha estat distingit i premiat en el 8è Certamen Internacional de Cors de Trelew, el 2007, al 6è Concurs de Música Folklòrica i Popular Sud-americana, Aamcant i al concurs "Cérvol Coral", el 2008, en el concurs Ansilta , el 2010, en el 60è Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia de Torrevieja, el 32 ° Festival Internacional de Música de Cantonigròs i l'Eisteddfod Internacional Llangollen on es va fer creditor del màxim guardó "Choir of the World", el 2014. Com a únic representant d'Amèrica Llatina, Meridies va actuar en el XI Certamen Internacional de Cors de Cambra Marktoberdorf, Alemanya, el 2009, en Polyfollia, 2010, a Normandie, França, i a La Fabbrica del Cant, a Legnano, Itàlia, el 2011. va ser seleccionat entre un centenar de cors per presentar-se al IX Simposi Mundial de Música Coral a l'agost de 2011 a Puerto Madryn, Argentina, així com també per exercir-se com a cor pilot a les classes magistrals de Direcció Coral. Va estar present també en la XVIII edició d'Europa Cantat, a Torí, Itàlia, al juliol de 2012 com a únic cor convidat per Llatinoamèrica i novament va ser seleccionat com a únic representant llatinoamericà per a participar del XI Simposi Mundial de Música Coral a realitzar-se al juliol de 2017 a Barcelona.
L'Estudio Coral Meridies desenvolupa una vasta activitat a favor de la difusió i jerarquització de la música coral als mitjans santafesins i nacionals oferint concerts, tallers i cursos sobre música coral.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya