Subscriu-te a la
 
Festival Internacional Francesc Viñas > Històric Programació Festival Viñas 2017
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

15€ (socis JM 10€)

Documents adjunts

FESTIVAL VIÑAS: Carles Pachón, baríton

Àries d'òpera i cançons

Després de l'ajornament del recital que s'havia de fer el dia de l'atemptat a Barcelona, hem pogut reprogramar-lo per al dia 3 de setembre a la tarda Podrem sentir el recent guanyador de 7 premis al Concurs Viñas, entre els quals el que atorga l'Ajuntament de Moià

Data03/09/2017

Hora19:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

Carles Pachón i Díaz

Nascut a Navàs el 1995 i format a l’Escola de música municipal del seu poble, ingressa a la Coral Polifònica de Puig-Reig on, atret pel món de l’òpera, inicia els estudis de cant de la mà del mestre Jorge Sirena.
Premiat a diferents concursos de talla local i internacional, com el concurs Tenor Viñas, Concurs Francisco Araiza, Premi Manuel Ausensi, Concurs Mirna Lacambra, entre d'altres, li han permès debutar en rols com 'Il conte d'Almaviva' de Le nozze di Figaro, 'Lord Rocherfort' a Anna Bolena, Don Giovanni en el rol titular, 'Un araldo' a Otello, 'Il comissario imperiale' i 'Principe Yamadori' a Madama Butterfly, així com a solista en la 9a Simfonia de Beethoven i Carmina Burana de Carl Orff. Ha rebut classes i consells de grans cantants i referents, com Joan Pons, Mariella Devia, Jaume Aragall, Montserrat Caballé, Mirna Lacambra, Carmen Bustamante, Marta Mathéu, Anna Crexells, Josep Buforn, Marta Pujol entre d'altres.    

Aquesta temporada debutarà al Gran Teatre del Liceu com a 'Antonio' a Il viaggio a Reims de G. Rossini, i més tard, amb els Àmics de l'Òpera de Sabadell, com a 'Guglielmo' del Così fan tutte de W. A. Mozart, i al Teatro de la Zarzuela de Madrid, sota el títol de Maruxa de A. Vives.     

Al gener de 2017 va participar al Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas, on va obtenir el tercer premi del jurat, a més de set premis més, entre els quals el premi al millor cantant català, concedit per l’Ajuntament i les Joventuts Musicals de Moià, el Premi Extraordinari Festival Castell de Peralada i el premi del públic assistent a la prova final. La crítica en va destacar, a més d'uns dots vocals naturals i una veu de timbre noble, i pel seu domini de l'espai escènic.

 

Eric Ledesma Barceló

Nascut a Barcelona, es formà al Conservatori Superior de Música del Liceu sota la direcció del pianista José Enrique Bagaria en l’àmbit solista i de Josep Surinyac en el de música de cambra. Ha rebut consells de mestres com: Dimitri Alexeev, Edith Fischer, Alan Weiss, Peter Nagy, Josep Mª Colom, StanislavPochekin, Albert Atenelle, VladislavBronevetzky, Lluís Rodríguez Salvà, María Iris Radrigán, Raquel Boldorini, Dina Yoffe, Christian Powl, José Enrique y Juan Fernando Moreno Gistaín, AkikoEbi, Alba Ventura, Luís Fernando Pérez i Miguel Ituarte. Ha obtingut diversos premis al llarg de la seva trajectòria pianística, dels quals cal destacar: Primer Premi XIV Concurs Internacional de Piano “RicardViñes”, Primer Premi Concurs Internacional “Ciutat de Manresa”, Primer Premi Concurs “L’Arjau”, Primer Premi Concurs Internacional de Música “Sant Andreu de la Barca”, Segon Premi Concurs “7 Plomes”, Segon Premi “Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, Tercer Premi Concurs “Antón García Abril”, Menció d’Honor Concurs “Ciutat de Xàtiva”, Menció Extraordinària Concurs Internacional “Ciudad de San Sebastián”, Premi al Millor Intèrpret de Música Espanyola Concurs de Piano “Santa Cecília”, Menció d’Honor “Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya 2016 – Categoria Superior” i Premi Extraordinari “Fi de Carrera – Música de Cambra” del Conservatori Superior de Música del Liceu 2013 i 2017, entre altres. Beca AIE – Loewe – Hazen, Beca atorgada pel Centre d’Estudis Pianístics (CEP) i Beca d’Excel·lència Acadèmica concedida per la Fundació de Música Ferrer – Salat.

PROGRAMA 


I

Ah, per sempre io ti perdei…Aria de Riccardo de - I puritani, V. BELLINI

Memento - M. ORTEGA

Mi corazón no puede con la carga - M. ORTEGA

Romance de la luna - M. ORTEGA

Non ti scordar di me - E. DE CURTIS

Musica proibita, Op. 5. - S. GASTALDON

 

II

Sonatine pour Yvette - X. MONTSALVATGE

Ya mis horas felices - Romanza de Germán - La del Soto del Parral, SOUTULLO Y VERT

Bella siccome un angelo - Aria de Dottore Malatesta - Don Pasquale, G. DONIZETTI

Hai già vinta la causa - Aria de Il Conte d'Almaviva - Le nozze di Figaro, W. A. MOZART

Largo al factotum - Aria de Figaro - Il barbiere di Siviglia, G. ROSSINI

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya