Subscriu-te a la
 
Historial de concerts > Concerts 2018
Documents adjunts

KEBYART ENSEMBLE

Data09/12/2017

Hora20:00h

Lloc Auditori de Sant Josep (Moià)

Pere Méndez, saxo soprano · Víctor Serra, saxo alt · Robert Seara, saxo tenor · Daniel Miguel, saxo baríton 

 

El 2016 ha estat l'any del Kebyart Ensemble. Poques setmanes després de guanyar brillant- ment el prestigiós Concurs de Cambra Montserrat Alavedra, van alçar-se amb el Primer Premi d'El Primer Palau, així com el premi que atorga Joventuts Musicals de Catalunya al millor intèrpret d'obra d'autor català. És només un indici del futur que espera aquest conjunt talentós i imaginatiu que ara es presenta a la Xarxa amb un espectacle basat en les emocions. Un concert que pretén portar el públic per una laberint d'emocions i sensacions mitjançant la interpretació d'obres musicals que les evoquin i recorrent gairebé totes les èpoques de la història de la música.

 

Creat a l'ESMUC l'any 2014, el Kebyart Ensem- ble per quatre joves músics catalans, van ser inicialment guiats per Nacho Gascón. També han seguit consells de músics de renom com Kennedy Moretti, Vincent David, Jordi Francés, David Albet, Albert Julià i l'Ensemble Squillante. Inspirats per la riquesa tímbrica, rítmica i estilística de la música tradicional d'Indonèsia decideixen unir els mots kebyar+art, essent el gamelan gong kebyar un dels conjunts instrumentals de l'illa de Bali. Com d'altres músiques orientals, han influït en l'estètica d'obres d'autors dels segles XX i XXI. Són els actuals guanyadors del cicle "El Primer Palau" que ofereix a joves intèrprets l'oportunitat de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana. El present any també han estat guardonats amb el primer premi del prestigiós Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra - Premi BBVA de Música. L'any 2015 van obtenir el segon premi de la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España i anteriorment han rebut el primer premi al X Concurs Internacional de Música de Cambra Higini Anglès.

 

Programa:

P. Glass: Mishima, Award Montage
H. Parra: Fragments Striés 

A. Glazunov: Quatuor, op.109 

E. Rykova: Brain Ring
F. Mendelssohn: Capriccio

B. Bartók: Transylvanian dances


Més informació: www.facebook.com/kebyartE

Una proposta de: Fundació Orfeó Català - Palau de la Música (1r Premi i Premi Joventuts Musicals de Catalunya - El Primer Palau 2016 ), Premis BBVA de Música (1r Premi 12è Concurs de Música de Cambra Montserrat Alavedra de Terrassa)

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya