Subscriu-te a la
 
Temporada 2017-18 > VI Cicle joves talents Maria Vilardell Vi
Altres imatges de l'esdeveniment:
 

CICLE JOVES: Arnau Balcells, piano - Lluc Rovira, cello - Andreu Casals, clarinet

LISZT, CHOPIN, BEETHOVEN, GLINKA

Tres dels més destacats alumnes del Conservatori de Manresa

Data31/03/2018

Hora19:30h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

Arnau Balcells Berenguer, piano (23 de març de 2001)

Comença el seu contacte amb la música als 3 anys. Als 5 anys inicia les primeres classes de piano  a l’Escola Municipal de  Música Issi Fabra de Puigcerdà.

Als  8 anys estudia amb Laia Martin i comença la seva  participació  en concursos  ( Arjau, Concurs de Girona, Escola de Música de Barcelona,  Torroella de Montgrí, Toulouse,...)  els anys  2011 i  2012 és seleccionat per participar en el Giraconcert ( Organitzat per la Diputació de Girona), el maig de 2014 obté un primer premi al Concurs Musical de France (París).

 També  en aquesta etapa,comença la seva col·laboració en concerts  a la Cerdanya: Cerdanya Music Classic, Concert  benèfic de la Fundació L’Àliga, El Cerdà del any, Grup de Recerca de Cerdanya ,Premi Literari St. Jordi...

Ha participat en diferents cursos internacionals de piano (II Curs Internacional de la Cerdanya ( Alp), Festival de Musique Classique aux Chateau de Pompignan-Oxana Yablonskaya ( Toulouse), XXXVI Curs Internacional de Música de Cervera.

Actualment cursa 5è de grau professional al Conservatori de  Música de Manresa amb Katia Michel.

Andreu Casals Arderiu, clarinet

Va neixer el 15 de Juliol del 2000 i actualment està cursant sisè de grau mitjà amb clarinet al conservatori municipal de música de Manresa. Té de professor al Francesc Navarro. L’any 2017 va guanyar amb el seu grup de cambra el concurs Joves Talents del Conservatori de Manresa.

Lluc Rovira, violoncel

Comença a estudiar violoncel a l'escola de música de Moià i després els continua al Conservatori Professional de Música de Manresa, on actualment fa també música de cambra amb el professor Peter Schmidt. També ha participat als Campus Musicals del Moianès, on ha rebut classes de Marc Galobardes, Pierfrancesco Fiordaliso o François Ragot

 

PROGRAMA

 

I

Trio Guillén

M. Glinka

Trio Pathetique

L. Van Beethoven

Trio op. 11 tercer moviment, Tema amb variacions

 

II

Arnau Balcells, piano

F. J. Haydn

Sonata Hob XVI/ 49 Allegro Adagio Cantabile Finale: Tempo di minueto
F. Chopin
Nocturn op 48 n 1

F. Liszt

Sonet n 47

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya