Subscriu-te a la
 
FESTIVAL A GRANERA > Històric Programació Festival a Granera 2018
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Documents adjunts

FESTIVAL A GRANERA: For Tap

Roser Font (ballarina)
Martí Prats (percussió)
Alberto Cortés (guitarra i veu)
Alejandro Pérez Gracia (guitarra)

Passió, Ritme, Virtuosisme i Entusiasme contagiós en una fusió de guitarra espanyola, claqué, rumba i diversos estils TALLER: l’ofici d’escloper TASTET gastronòmic

Data04/08/2018

Hora19:00h

Lloc Masia de Bigues (Granera)

Explosió de ritme i energia on es combinen la passió de la guitarra espanyola i la rumba flamenca amb l’elegància i precisió del ball de claqué, amb varietat d'estils, coreografies i espais oberts a l’espontaneïtat de la improvisació

 


Roser Font, ballarina

Roser Font va néixer a Barcelona al 1976 i va començar a ballar als set anys. Ha estudiat diferents estils de ball, com la dansa clàssica, contemporània, balls de saló, musical, i especialment dansa jazz i claqué. Va actuar com a cantant i ballarina amb la companyia Contrac Dansa. Amb la companyia Crac al Gag va fer l'espectacle 'El violinista sobre el tejado', amb el qual va anar de gira per Espanya.El 1998 va anar a Nova York a ampliar els seus estudis de claqué i dansa jazz a les prestigioses escoles Dance Space, Steps i Broadway Dance Center. El mateix any s'especialitzà en la tècnica de jazz Lynn Simonson a Barcelona. Des de 1999 forma part de la companyia de claqué Barcelona Rhythm Tap, dirigida per Guillem Alonso (la seva parella de ball). Amb la companyia i com a solista ha actuat amb músics de jazz i dixieland, al Festival de Jazz Terrassa, a la Nit de Claqué de Reus, a diversos teatres i a la televisió. També va fer l'espectacle de percussió i claqué Trashtos; a l'espectacle Saxtap amb el saxofonista Liva Villavecchia; també participa activament amb la companyia Els Comediants. Al juliol del 2001 va actuar com a convidada solista al Frankental Austrian Festival com a ballarina de claqué, de musical i cantant. Al setembre del mateix any va tornar a Nova York on va ballar a les Tap Jams amb ballarins com: Roxane Butterfly, Max Pollack, Buster Brown, Rod Ferrone, Omar Edwards, entre d'altres. Des de l'any 2000 ha estat ballarina solista de claqué i ballarina de jazz i de ball irlandès a l'espectacle aclamat per la crítica internacional 'Fire of Dance', amb el qual ha estat de gira per bona part d'Europa. Roser Font ha estat una de les ballarines principals de claqué a les Tap Jams setmanals de Barcelona, i ha estat professora de dansa jazz i claqué a diverses escoles.

Alejandro Pérez Gràcia, guitarra

Inicia els seus estudis de guitarra amb la professora Antonia Montserrat i els continua a l’Escola d’Arts Musicals Luthier amb el mestre Xavier Coll. El 1996 finalitza els estudis de Grau Mitjà de Guitarra Clàssica amb la qualificació d’Excel·lent al Conservatori Municipal del Bruch de Barcelona. El 2002 obté el títol de Professor Superior de Guitarra al Conservatori Superior de Música del Liceu, també amb la qualificació d’Excel·lent. Ha realitzat diversos cursos internacionals de perfeccionament i Master Classes amb els mestres: David Russell, Manuel Barrueco, José Tomás, Aniello Desiderio i Fernando Rodríguez, entre altres. Ha actuat en prestigioses sales de Concert com: Auditori Eduard Toldrà, Auditori de la Caixa de Terrassa, Hivernacle (en el "Cicle Clàssica als Parcs"), Casal del Metge. Des de 1995 realitza assíduament col·laboracions amb grups de flamenc i cantautors. Forma part del grup musical de la cantant Rosa Zaragoza. Actualment combina els concerts amb la docència como a professor a l’Escola Municipal de Música de Parets i l’Escola Luthier de Música.

Martí Prats, percussió

Després de seguir tres cursos reglats de bateria, va continuar altres cinc com a autodidacta tocant rock amb grups com Els navegants.bandcamp. Cursà també dos anys de percussió llatina al Taller de Músics amb Vicent Soler, un any de percussió índia a Chennai (Gurú Kaaraikuddi R Mani). Autodidacta en percussió malinke (dos anys amb la banda Yarak)  i àrab. Un trimestre de classes de pandero a l’estil Glen Vélez. S’ha interessat també pel clarinet, la flauta travessera, la direcció de banda de cercaviles en festes populars i pel cant coral, tot cantant a corals com El Virolet, Sinera i diverses col·laboracions amb la Coral Cantiga.

Alberto Cortés, guitarra i veu

S’inicia en l’estudi musical de la mà de Cándido Cortés (el seu oncle) i de Miguel Cortés (el seu germà). Aprèn presencialment i s’influencia de membres del grup "Bordón Cuatro", així com de "Peret", "Gipsy Kings", "Bambino", "Hermanos Reyes" i el "Zíngaro" entre d'altres. Compositor de cançons, a la vegada que intèrpret, posseeix una àmplia i dilatada experiència en tot tipus d'escenaris. Ha realitzat esporàdiques col·laboracions amb artistes de diferents estils (clàssic, jazz, rock, pop..) amb què ha anat construint el seu "soniquete" de compàs únic i interpretació vocal (d'ampli registre i potència prodigiosa) tan aclamada en el món del flamenc i admirada per la talla d'artistes internacionals com Mario Mas o Pascal Finet.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya