Subscriu-te a la
 
Festival Internacional Francesc Viñas > Històric programació Festival Viñas 2018
Venda d'entrades

10 €

Documents adjunts

FESTIVAL VIÑAS: Ethno Catalonia

50 músics de 20 països diferents interpretaran junts músiques d'arreu del món després d'un stage de 10 dies a Catalunya. Una activitat de Joventuts Musicals Internacional, JM Catalunya i JM Moià

Data13/07/2018

Hora21:00h

Lloc Les Faixes (Moià)

El programa Ethno se celebra a 15 països d'arreu del món, i sempre els concert finals del campus són el moment més especial i més esperat. Una festa on tots els participants del campus comparteixen escenari i interpreten conjuntament un repertori multiètnic i multicultural. La primera edició de l'Ethno Catalonia no serà una excepció i celebrarà concerts a Calders (Moianès), Palafrugell i Banyoles..

 

PARTICIPANTS DE 20 PAÏSOS DIFERENTS

Mig centenar de joves músics d’arreu del mónprendran part en la aquesta edició d’Ethno Catalonia. Són músics procedents de Catalunya, Espanya, Irlanda, Escòcia, Alemanya, Eslovènia, Noruega, Suècia, Estònia, Síria, Iran, Índia, Indonèsia, Austràlia, Algèria, Kènia, Camerun, Ghana, Uganda i Senegal. 

 

ETHNO, A CATALUNYA I CATORZE PAÏSOS MÉS

Fundat el 1990, el programa Ethno està dirigit a joves músics (de fins a 30 anys) amb l’objectiu de preservar i potenciar el patrimoni de la cultura global. Present en 15 països, Ethno uneix a joves a través dels campus musicals anuals i internacionals, tallers i concerts i el treball conjunt amb escoles, conservatoris i altres grups per tal de promoure pau, tolerància i comprensió. L’essència del projecte Ethno es caracteritza per l’aprenentatge democràtic basat en la igualtat. Els joves ensenyen i comparteixen entre ells la música i la cultura del seu país. Ethno no segueix la línia formal educativa, sinó que aposta pels valors del diàleg intercultural. El projecte Ethno ofereix una oportunitat única als joves d’arreu del món per trobar-se i compartir música a través del respecte, la generositat i la franquesa. Amb la incorporació de Catalunya, aquest 2018 seran quinze els països que organitzaran un Ethno, els altres catorze són Austràlia, Dinamarca, Estònia, Flandes, Alemanya, Noruega, Suècia, Bòsnia - Hercegovina, Croàcia, Anglaterra, Finlàndia, França, Índia i Portugal.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya