Subscriu-te a la
 
Festival Internacional Francesc Viñas > Històric programació Festival Viñas 2018
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

15

Documents adjunts

FESTIVAL VIÑAS: Serena Saénz, soprano - Anna Crexells, piano

Anna Crexells, piano

El millor cantant català del Concurs de Cant Francesc Viñas rep el premi que atorga l'ajuntament de Moià. Serena Saénz va rebre a més altres 6 premis oficials

Data17/08/2018

Hora21:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moi)

Nascuda a Barcelona al 1994 la soprano Serena Sáenz Molinero, continua els seus estudis Superiors de Cant a la Hochschule für Musik Hanns Eisler amb la professora Anna Korondi a Berlín, després d’haver-los iniciat al Conservatori del Liceu amb Dolors Aldea. Amb només 12 anys va fer el seu debut al Gran Teatre del Liceu com Aninka a l’òpera Brundibar (Hans Krása) i un any més tard com Juliette a El petit escura-xemeneies (Britten).

En l’àmbit de l’òpera a treballat a diverses produccions de les quals destaquen els rols de Belinda a Dido i Enees (Purcell), La comtessa Adèle a Le Comte Ory (Rossini), Norina a Don Pasquale (Donizetti), Susanna a Le nozze di Figaro i Chiara a Il Conte di Marsico (Balducci). L’oratori també està dins el seu repertori, El Messies de Handel, La Creació de Haydn i obres com els Rèquiem de Mozart i de Fauré que l’han portat a cantar al Palau de la Música i a l'Auditori de Barcelona.

Ha guanyat el Internacional Belcanto Preis al Festival Rossini in Wildbad 2016, la Fundació Ferrer-Salat li va atorgar una beca d'excel·lència per a dos anys i és guanyadora del Concurs Internacional de Cant Ferruccio Tagliavini i del Concurs Mirabent i Magrans 2017. El gener de 2018 guanya diversos premis al Concurs Fancesc Viñas, com ara el Premi Mozart, el premi extraordinari de l’Accademia Chigiana o el Premi al millor cantant català atorgat per l’Ajuntament de Moià.

Com a solista amb el Cor Jove del Palau de la Música ha enregistrat dos CD, el 2010 "Aigües de la primavera" amb Les quatre estacions de Salvador Brotons i el 2013 "Rèquiems" de Mozart i Fauré produïts per Columna Música.

Anna Crexells es forma com a pianista al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, ampliant la seva formació a Itàlia i Suïssa.  

Compta amb una gran experiència com a pianista acompanyant i ha col·laborat a Masterclass de Mariella Devia, Teresa Berganza, Jaume Aragall, Juan Pons, Raul Giménez, Dolora Zajick entre molts d’altres; al Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas i a l'Òpera de Sabadell. 

 

PROGRAMA

THE ORIENT EXPRESS

L. DELIBES: Où va la jeune hindoue de Lakme

S. RACHMANINOV: Zdes khorosho

F. POULENC: Voyage à Paris

KOMITAS: I’m a girl Garuna (Primavera)

V. BELLINI: Oh se una volta sola... Ah non cerdea mirarti de La Sonnambula

F. SCHUBERT: Nacht und Träume

G. ROSSINI: En proie a la tristesse de Le Comte Ory

E. GRANADOS: Danza andaluza

J. TURINA: Cantares

A. LARA: Granada

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya