Subscriu-te a la
 
Festival Internacional Francesc Viñas > Històric programació Festival Viñas 2018
Venda d'entrades

15€ (socis JM 10€)

FESTIVAL VIÑAS: Orquestra de l'AIMS - Sergey Ostrovsky, director

Un any més ens visita l'orquestra de l'Acadèmia de l'AIMS, integrada per joves promeses internacionals que durant 15 dies fan un stage a Solsona

Data18/08/2018

Hora21:00h

Lloc Les Faixes (Moià)

PROGRAMA

G. LEKEU
Adagio per a quartet d’orquestra

W.A. MOZART

Concert per a violí i orquestra núm. 2

B. BARTÓK
Divertiment, Sz.113 per a orquestra de corda

AIMS significa «Acadèmia Internacional de Música de Solsona». L’AIMS ha estat operant durant 16 anys oferint tres tipus de programes: AIMS Acadèmia, AIMS Festival i AIMS Social. L’any 2015 es va establir l’AIMS Fundació per tal d’expandir aquests programes i afegir-ne de nous.

L’AIMS Fundació opera en el camp de la música clàssica i l’educació. Ofereix activitats que tenen com a objectiu servir d’enllaços entre la música i la societat. S’esforça per fomentar la interacció entre els músics joves de qualsevol nacionalitat, i en aquest sentit introdueix activitats que exploren la sinergia entre música i tecnologia, així com activitats adreçades a formar i orientar joves talents, especialment aquells l’origen o possibilitats econòmiques dels quals limiten el seu desenvolupament adequat per accedir al món professional.

AIMS Acadèmia convida joves estudiants de música amb talent de tot el món, i ofereix classes individuals i en grup amb reconeguts professors de música d’institucions de gran renom. Aquest programa proporciona una extensa formació i orientació als joves, especialment a aquells que tenen poques oportunitats d’accés a una bona formació professional.

AIMS Festival ofereix l’oportunitat perquè els estudiants puguin mostrar el seu talent i les seves habilitats acabades d’aprendre davant un públic local, en pobles singulars, dins d’esglésies i en llocs històrics. Els concerts al Festival són la culminació de l’aprenentatge realitzat i de l’orientació rebuda que connecten finalment els estudiants i els mestres amb el públic.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya