Subscriu-te a la
 
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Documents adjunts

CICLE JOVES TALENTS: Arnau Balcells, piano

Beethoven, Chopin, Liszt i Rachmaninov

Data16/02/2019

Hora20:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

Arnau Balcells Berenguer, piano 

Nascut a Cerdanya el 2001. Als 5 anys comença les primeres classes de piano a l’ Escola Municipal de Música Issi Fabra (Puigcerdà). Tres anys més tard estudia amb Laia Martin, etapa en la qual comença la seva participació en concursos i concerts per la província de Girona i sud de França (Gira concert, Cerdanya Classic Music, Festival de Musique Classique de Pompignan, Cicle de concerts del grup de Recerca de Cerdanya, Nit dels Cerdans …). El juny del 2012 guanya el Concours Musical de France (Ginette Gaubert-St Maur des Fosses).

Des del 2015 segueix els seus estudis musicals amb Katia Michel al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Etapa en la que ha estat convidat a tocar en concerts com: Cicle de joves talents Maria Vilardell Viñas (Moià), Marató solidaria Chopin (Auditori Axa  Barcelona), Espai Plana de l’Om (Manresa), Esmuc piano Fòrum (Barcelona), Marató solidaria Enric Granados (Barcelona)

L’any 2018 ha guanyat el primer premi dels concursos:  BBVA de Música al Talent Individual (Liceu), II Premi de Música ciutat de Mataró (Aula Masafrets), VII premi per a joves pianistes (organitzat per Diana Mounod a Torredembarra)

Durant aquest anys ha rebut classes magistrals de grans intèrprets com Vladislav Bronevetzky, Gennady Dzubenko, Oxana Yablonskaya, Laia Masramon i Jordan Tejedor entre d’altres.

 

PROGRAMA

I

LUDWIG VAN BEETHOVEN

Sonata op. 22 (1770-1827)

Allegro con brio

Adagio con molta expressione

Minuetto: Minore

Rondó: Allegretto

 

II

FRÉDÉRIC CHOPIN (1810-1849)

Nocturn op. 48 n. 1

Lento

FRANZ LISZT (1811-1886)

Sonet de Petrarca n. 104

 

SERGUÉI RACHMANINOV (1873-1943)

Moment Musical op. 16 n. 4

Presto

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya