Subscriu-te a la
 

CICLE JOVES: Cèlia Margalef, piano

Bach, Ravel, Rakhmaninov i Albèniz

Guanyadora del Concurs Internacional de piano de Vilafranca del Penedès

Data15/06/2019

Hora20:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moi)

Cèlia Margalef Boquera Nascuda a Vandellòs el 15 d’abril de 1998. Va iniciar els estudis de piano als 4 anys amb la professora Christiane Lerouth a l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Al 2012 va seguir el estudis al Conservatori Municipal de Música de Vila-seca amb el professor de piano Jordi López i d’harmonia Ramonh Humet. Actualment està cursant 3r de Grau Superior de Piano, amb el professor Tensy KRISMANT al Conservatori del Liceu de Barcelona.

Ha rebut nombrosos premis: Curs 2014-15, 1r Premi. Concurs d’Estudi Obligat i Obra Polifònica Conservatori Municipal de Música de Vila-seca. Juny 2015, 2n Premi Categoria B. 45è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya Vilafranca del Penedès. Desembre 2015, Finalista. Concurs El Solista i l’Orquestra. Amb actuació pública del Concert en La Major KV XXX de W A Mozart amb l’Orquestra Händel a l’Auditori Josep Carreras, sota la direcció de Rafael Fabregat Abril 2016, Suplent. Beques Ferrer-Salat Juny 2016, 2a plaça a les Proves d’Accés de l’Especialitat de Piano al Conservatori del Liceu i 3a plaça a les Proves d’Accés de l’Especialitat de Piano a l’ESMUC Maig 2018 Beca Ferrer-Salat d’Excel·lència Curs 2018-2019

Ha rebut Masterclasses amb els professors Paul Badura-Skoda; William Kinderman; Leo Brouwer; Pierre Réach; Edith Fischer; Narcís Bonet; Daniel Spiergerlberg i Cecilio Tieles.

Ha actuat ja a diverses sales de concerts com ara al Palau de la Música Catalana; Auditori del Conservatori del Liceu; Jardí dels Tarongers; Auditori Josep Carreras del Conservatori de Vila-seca; Conservatori de Tarragona; Auditori Pau Casals d’El Vendrell; Teatre Principal de Valls; Societat El Círcol de Reus; Ateneu de Sant Feliu de Llobregat; Cercle del Liceu.

 

PROGRAMA

Aria i 10 variacions de les Variacions Goldberg - J. S. Bach

Sonatina - M. Ravel

Vocalise Op. 34 No. 14 - S. Rachmaninov 

Rondeña - I. Albéniz

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya