Subscriu-te a la
 
Documents adjunts

CICLE JOVES TALENTS: Trio Guillen (Lluc Rovira, cello, Jan Badia, clarinet, Arnau Balcells, piano)

Arnau Balcells, piano
Lluc Rovira, violoncel
Jan Badia, clarinet

Bach, Rachmaninov, Beethoven i Rota

Tres joves i destacats músics de la comarca interpretaran algunes de les més conegudes obres escrites per a violí cello i piano

Data13/04/2019

Hora20:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

Arnau Balcells Berenguer, piano
Nascut a Cerdanya el 2001. Als 5 anys comença les primeres classes de piano a l’Escola Municipal de Música Issi Fabra (Puigcerdà). Tres anys més tard estudia amb Laia Martín, etapa en la qual comença la seva participació en concursos i concerts per la província de Girona i sud de França (Gira concert, Cerdanya Classic Music, Festival de Musique Classique de Pompignan, Cicle de concerts del grup de Recerca de Cerdanya, Nit dels Cerdans …). El juny del 2012 guanya el Concours Musical de France (organitzat per Ginette Gaubert a St Maur des Fosses).
Des del 2015 segueix els seus estudis musicals amb Katia Michel al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Etapa en la que ha estat convidat a tocar en concerts com: Cicle de joves talents Maria Vilardell Viñas (Moià), Marató solidària Chopin (Auditori Axa de Barcelona), Espai Plana de l’Om (Manresa), Esmuc piano Fòrum (Bcn), Marató solidària Enric Granados (Auditori Axa de Barcelona) i Concert Benèfic contra l’Anorèxia i la Bulímia al Teatrillo de Sarrià (Barcelona).
L’any 2018 va guanyar el primer premi dels concursos: BBVA de Música al Talent Individual (Conservatori del Liceu), II Premi de Música ciutat de Mataró (Aula Masafrets) i VII premi per a joves pianistes (organitzat per Diana Mounod a Torredembarra).
Durant aquest anys ha rebut classes magistrals de grans intèrprets com Vladislav Bronevetzky, Gennady Dzubenko, Oxana Yablonskaya, Laia Masramon o Jordan Tejedor entre d’altres.

 

Jan Badia Torras, clarinet
Nascut a Fonollosa al 2001. Comença els estudis de clarinet a l’escola de primària de la mateixa població a l'edat als 8 d'edat a mans de Nil Buxó. Al cap de dos anys, accedirà al Conservatori Municipal de Música de Manresa acabant el grau elemental i iniciant el grau mig amb Joan Plaja.
Participa a concursos com el BBVA de Música al Talent Individual al 2018 i les Beques Ferrer-Salat al 2019.
Seguirà els estudis a mans de Francesc Navarro i realitzarà altres classes magistrals amb professors com Josep Fuster i Miquel Ramos.

 

Lluc Rovira Prat, violoncel
Comença els estudis musicals a Moià als 4 anys. 2 any després comença els seus estudis amb el violoncel a mans de Nazari Giol. Als 11 anys ingressa al Conservatori Municipal de Música de Manresa. És allà on rep classes d'Anna Costa, Amat Santacana. Peter Schmidt és el seu  professor actual. Ha rebut classes magistrals de Pau Codina o Laia Masramon.
Participa en el concurs BBVA de música al talent individual 2018.

 

PRIMERA PART:
J.S. Bach: Suite per violoncel n. 3
- Prelude
- Sarabande
- Bourrée
B. Kovacs: Homenatge a Manuel de Falla
C. M von Weber: Concert per clarinet i orquestra en fa m op. 73
- Allegro
S. Rachmaninov: Moment Musical op. 16 n.4 en mi m
- Prestissimo
SEGONA PART:
N. Rota: Trio per clarinet, violoncel i piano
- Allegro
J. Brahms: Trio op. 114 en la m
- Allegro
L. van Beethoven: Trio op. 11 en si b major
- Allegro con brio
- Adagio
- Thema “Pria ch’io l’impegno”: Allegretto

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya