Subscriu-te a la
 
FRINGE VIÑAS FESTIVAL > Programació
Venda d'entrades

Entrada lliure. Votació popular

Fringe Viñas Festival

Els sis primers grups que es presenten al concurs

Data06/10/2019

Hora11:00h

Lloc Plaça Major (Moià)

Chicharro

Cançó d'autor (rumba, bossanova, bolero, pop) Chicharro es un jove cantautor barceloní, colaborador assidu en nombrosos concerts del col·lectiu “RODAUTORS”, ha guanyat el concurs de cantautors de Solsona i ha publicat ja dos discs: “Un Chicharro en el árbol” i “Encontró el norte, perdió el sur”

https://www.youtube.com/channel/UC_ZwrPh9xQ0a88JjTvG76kQ

 

Chapaos a la nueva

Aquesta banda neix l’estiu del 2017 amb un estil molt mimat i prometedor. La fusió de rumba, funky i pinzellades de jazz fan d’aquesta jove banda un imprescindible pels festivals i directes amb un missatge de respecte per la natura i l’essència de la humanitat. La destresa de “Chapaos a la nueva” aporta una proposta interessant a la música catalana emergent que fuig del soroll i aprecia la “slow life”. Destaca igualment per la seva naturalitat, per la combinació de ritmes i tempos que no deixen indiferent a l’oient més entrenat. Produït per Marc Martin, presenta el seu primer disc on es combina la seva fusió musical amb una producció orgànica i respectuosa amb la seva personalitat. El directe que ofereix la banda és una amalgama de diversos estils que porta al públic per un viatge de fusions musicals. Chapaos a la nueva és fusió, talent i sobretot, vocació.

https://www.youtube.com/watch?v=-POVqlRDpHE

 

Una gota en el océano

Ens proposa un viatge interior cap al concepte de “La Perfecció”, transitant totes les seves  cares, des de les més sublims fins a les més amargues. Servint-se de material autobiogràfic, l’Adriana fa còmplice al públic del camí de transmutació personal, de l’auto superació, de la relació mare/filla, de la frustració, de l’acceptació, de l’èxit, del fracàs i de la sublimació de les lluites internes. Tot això amb un to d’humor i frescor, així com amb tota la nuesa que comporta despullar-se emocionalment davant dels altres, per així arribar a la part més autèntica i genuïna de cada un dels espectadors. Violinista de professió, combina en aquesta obra l’art de la performance amb la interpretació musical del violí barroc, donant així un caire multi disciplinar a l’espectacle i sintetitzant-ho en una mateixa presència escènica.

https://youtu.be/lk2jZquJMNI


Yuhniversia

Va escollir aquest nom fent referència a la idea de que la música és una de les maneres que té l’univers de connectar amb el nostre “jo” més essencial, més abstracte i més concret alhora. Així es com se sent a l’hora d’escoltar, composar, o interpretar una cançó. Parla d’aquesta sensació i de moltes altres, unificant la fantasia amb la vida quotidiana, i la honestedat directa i literal amb la metàfora. El seu promer àlbum: “Partículas” és un autoretrat en forma de conte, on cada cançó representa una fase del cicle que l’empeny a fer música. S’inspira en la cultura pop més efervescent, però també en el teatre musical, l'Electrònica i en la mateixa idea de so, tot Investigant el món de la música en tots els seus aspectes.

https://www.youtube.com/watch?v=W_ghKJUb0Sw


Adolfo Osta i Adriana Alcaide

Entusiasme, alegria, una estona de música amb màgia. Compartir amb el públic un repertori oblidat, poc conegut, tot i que ple de bellesa. Eliminar límits entre la música clàssica i la tradicional, les fronteres entre el propi i l’ extern. Diferents orígens, cultures y llengües per a convergir en el llenguatge musical, universal i intemporal. Sobretot expressat amb sinceritat, autenticitat i amb tota l’emoció. Tocar l’ànima del públic, la nostra pròpia i viure una hora allunyats del soroll del món actual, per a evadir-se, somniar i gaudir de l’experiència musical que ens humanitza i ens enriqueix.

https://www.youtube.com/watch?v=Cjt6SA3vGjA

 

Miops

Un grup de joves entusiastes moianesos que fa anys que toques i gaudeixen junts fent música, versionant temes, compartint experiències i creixent junts

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya