Subscriu-te a la
 
Agenda > Temporada 2019-20

Nàiades, cor de noies, Ferran Albrich, director

Núria Serrat, piano

Data01/02/2020

Hora12:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

Nàiades – Cor de Noies és un cor integrat per noies de tota la comarca d’Osona fundat per la directora Buia Reixach i la repertorista Alba Boada.
Actualment el cor treballa amb Ferran Albrich com a director i compta amb Núria Serrat com a repertorista. Tot i ser una agrupació amateur les cantaires han rebut formació musical i continuen treballant la veu setmanalment amb Anna Solans.
El cor compta amb una llarga trajectòria ininterrompuda des de l’any 2001 interpretant obres destacades del repertori coral femení com Ceremony of Carols de B. Britten o els Vier Gesänge de J.Brahms així com l’actuació en espectacles musicals com ¡Queda inagurado este pantano! o A Quattro.
FERRAN ALBRICH, director
Nascut el 1990 és a Alemanya on inicia els seus estudis de cant l’any 2012 amb el professor Lars Woldt però es gradua al Conservatori del Liceu de Barcelona amb la professora Dolors Aldea el 2019.
Guanyador dels premis Bell Canto Wernigerode (2013), el segon premi al Concurs Palet de Martorell (2018) i el quart premi al Concurs Mirabent i Magrans de Sitges (2018) i el segon premi al Concurso Juventudes Musicales de España (2019). Col·labora en diferents formacions corals professionals com el Cor Francesc Valls, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana o el Cor del Gran Teatre del Liceu.
Es fa càrrec com a director de la Coral Nàiades a partir del setembre de 2018.
NÚRIA SERRAT, piano
Pren part en l’espectacle de titelles El carnaval dels animals format per diverses peces de C. Saint-Saens fent temporada al Teatre Tantarantana i gira per Catalunya. També acompanya al piano corals com el Nàiades – Cor de Noies i el Cor d’Homes.
Ha cursat el grau superior de piano a l’Esmuc formant-se també a Utrecht (Holanda) amb el programa Erasmus. També estudia el grau professional de cant al Conservatori de Girona. D’altra banda exerceix de professora en diverses escoles municipals de música d’Osona.

 

Programa de Concert
Part I
Ave Verum, G. Fauré
Ave Verum, W.A. Mozart
Ave Verum, F. Poulenc
Ô Nuit, J.P. Rameau
Caresse sur l’ocean, Les choristes
El noi de la mare, J. Domènech

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya