Subscriu-te a la
 
Agenda > Temporada 2019-20

XARXA: Carla Conangla, cello i Astrid Steinschaden, piano

L. van Beethoven: Sonata per a violoncel i piano núm. 4, Op. 102 núm. 1
C. Roca Salfate: 4 Tiempos (4 Versos) [Estrena absoluta)
D. Xostakòvitx: Sonata per a violoncel i piano en re menor, Op. 40
M. de Falla: Siete canciones populares españolas

Data13/06/2020

Hora20:00h

Lloc Auditori Sant Josep (Moià)

Carla Conangla, violoncel · Astrid Steinschaden, piano

 

La Beca Pau Casals es va convertir l'any passat per primer cop en un Guardó Internacional. I la guanyadora va ser la violoncel·lista catalana Carla Conangla. El seu programa de presentació a la Xarxa ofereix un recorregut per diversos autors per descobrir tot un món de influències i estètiques diferents, amb l'estrena absoluta de l'obra guanyadora del Premi Mompou com a nota destacada. Un programa que inclou un repertori molt contrastat que posa de manifest la versatilitat del violoncel i permet mostrar les màximes qualitats interpretatives de l'instrument.

 

Carla Conangla va néixer a Sant Cugat del Vallès el 1997. Ha estudiat al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Peyer Thiemann. Des de 2015 està cursant el Bachelor Degree a Maastrich Conservatorium amb Gustav Rivinius. Ha rebut classes de Claudio Bohórquez, Jean-Guihen Queyras, Gray Hoffman, Maria Kliegel, Roel Dieltiens, Christoph Richter i Lluís Claret, entre d'altres. Ha estat guanyadora del Guardó Internacional Pau Casals per a joves violoncel·listes el 2018, amb un jurat de gran prestigi internacional integrat per Marc Coppey, Alban Gerhardt, Frans Helmenson, Arnau Tomàs i Marta Casals Istomin. Com a solista ha actuat amb l'Orquestra del Maastricht Conservatorium i la Südwetdeutsches Kammerorchester Pforzheim. En l'àmbit de la música de cambra ha actuat amb Sergey Ostrovsky, Andriy Viytovych i Gustav Rivinius. Ha estat la violoncel·lista principal de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (2012- 2018) i ha col·laborat amb la Mahler Chamber Orchestra (2017). Conangla ha rebut diferents beques i premis a Espanya. Recentment ha participat en importants concursos internacionals com el Knopf Berlin 2018 i la Prague Spring 2018.

 

PROGRAMA

L. van Beethoven: Sonata per a  violoncel i piano núm. 4, Op. 102 núm. 1

C. Roca Salfate: 4 Tiempos (4 Versos) [Estrena absoluta: obra guanyadora del 39è Concurs de joves compositors Premi Internacional Frederic Mompou 2018]

D. Xostakòvitx: Sonata  per a violoncel i piano en re menor, Op. 40

M. de Falla: Siete canciones populares españolas

 

Una proposta de: Guardó Internacional Pau Casals a joves violoncel·listes 2018 (Fundació Pau Casals)

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya