Subscriu-te a la
 
Noticies > Noticies de JM Moià
Documents adjunts:

Curs de piano amb Daniel Ligorio juliol 2018

Del 7 al 15 juliol 2018. Inscripció oberta
09/05/2018

 

Per sisè any, dins el Festival i paral·lelament al Campus Orquestral del Moianès, tindrem també el privilegi d'acollir de nou el curs de piano impartit aquest any pel prestigiós pianista Daniel Ligorio.

Tindrà lloc del 7 al 15 de juliol i està obert a alumnes de  nivell mig i superior.

Els alumnes rebran classes individualitzades i de grup i també de música de cambra treballant les peces amb els alumnes més avantatjats de l'orquestra.

 

Horaris i matèries:

Els alumnes rebran classes individualitzades i de grup i també de música de cambra treballant les peces amb els alumnes més avantatjats de l'orquestra.

Les classes s'impartiran a l'Auditori de Sant Josep de Moià en horari de matí i tarda (9.30-13-30 i 15.30-17.30) Cada alumne rebrà classes individuals però assistirà també de forma col·lectiva a les classes dels altres alumnes. S’habilitaran pianos a l’escola de música per tal que a les tardes els alumnes del curs puguin estudiar i preparar les obres a treballar, en hores d’estudi que estaran supervisades pel professor.

A la tarda hi haurà també música de cambra amb els alumnes del curs d’orquestra i els respectius professors. També hi haurà alguna classe teòrica sobre marketing musical (com redactar un currículum, com organitzar una web, com preparar un programa atractiu, etc).

 

Altres activitats

A banda de les classes, també s’organitzen sortides i temps de lleure, per tal que la convivència amb tota la resta dels inscrits als cursos sigui ben rica i inoblidable per als participants (visites a les coves del Toll, gimcanes musicals, jocs, etc

-El dissabte dia 7de juliol a les 21h hi haurà el concert de Daniel Ligorio  dins del Festival Viñas.

-El dissabte 14 de juliol a les 12h hi haurà un concert dels alumnes del curs de piano

-El diumenge 15 de juliol a les 12h hi haurà el concert final de cambra.

 

Allotjament i àpats

Els alumnes que ho desitgin es podran allotjar a la casa de colònies El Molí Nou, una agradable masia situada als afores de Moià, en un indret de vegetació idíl·lica.

Els àpats seran servits per Homs Gastronomia.

 

Preus d'inscripció:

  • curs amb allotjament  i pensió completa: 325€ matrícula
  • curs amb mitja pensió: 250€ matrícula

  • només curs: 190€ matrícula

Per formalitzar la inscripció cal omplir el formulari que trobareu més avall i ingressar l'import de la modalitat triada al número de compte de Joventuts Musicals de Moià de "La Caixa" ES98 2100 3979 64 0200063897 fent constar el nom de l'alumne a l'ingrés.

Les places són limitades i se seguirà l'ordre d'inscripció.

Termini màxim per fer la inscripció: PRORROGAT a 15 de JUNY

 

Podeu fer la inscripció clicant en aquest FORMULARI

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya