Subscriu-te a la
 
Noticies > Noticies de JM Moià
Altres imatges de la notícia:
 
Documents adjunts:

Curs de piano amb Laia Masramon - Moià, juliol 2020

Del 18 al 26 de juliol. Inscripcions obertes. Places limitades
17/02/2020

Per vuitè any, dins el Festival Viñas i paral·lelament al Campus Orquestral del Moianès, tindrem també el privilegi d'acollir de nou el curs de piano impartit aquest any per la prestigiosa pianista Laia Masramon.

Tindrà lloc del 18 al 26 de juliol i està obert a alumnes de  nivell mig i superior.

Els alumnes rebran classes individualitzades i de grup i també de música de cambra treballant les peces amb els alumnes més avantatjats de l'orquestra.

 

Horaris i matèries:

Les classes s'impartiran a l'Auditori de Sant Josep de Moià en horari de matí i tarda (9.30-13-30 i 15.30-17.30) Cada alumne rebrà classes individuals però assistirà també de forma col·lectiva a les classes dels altres alumnes. S’habilitaran pianos a l’escola de música per tal que a les tardes els alumnes del curs puguin estudiar i preparar les obres a treballar, en hores d’estudi que estaran supervisades pel professor.

A la tarda hi haurà també música de cambra amb els alumnes del curs d’orquestra i els respectius professors. També hi haurà alguna classe teòrica sobre marketing musical (com redactar un currículum, com organitzar una web, com preparar un programa atractiu, etc).

Altres activitats

A banda de les classes, també s’organitzen sortides i temps de lleure, per tal que la convivència amb tota la resta dels inscrits als cursos sigui ben rica i inoblidable per als participants (visites a les coves del Toll, gimcanes musicals, jocs, etc

-El dissabte dia 18 de juliol a les 21h hi haurà el concert d'ETHNO Catalonia

-El diumenge dia 19 de juliol hi haurà un concert de Laia Masramon dins del Festival Viñas

-El dissabte dia 25 de juliol a les 21h hi haurà un concert de professors.

-El diumenge dia 26 a les 11.30h hi haurà el concert final del Curs de Piano.

-El diumenge dia 26 de juliol a les 18h hi haurà  el concert final del Campus.

 

Allotjament i àpats

Els alumnes que ho desitgin es podran allotjar a la casa de colònies El Molí Nou, una agradable masia situada als afores de Moià, en un indret de vegetació idíl·lica.

Els àpats seran servits per Homs Gastronomia.

 

Preus d'inscripció:

  • curs amb allotjament (8 nits) i pensió completa (9 dies): 360€ matrícula
  • curs amb mitja pensió (8 dies): 280€ matrícula

  • només curs: 190€ matrícula

Per formalitzar la inscripció cal omplir el formulari que trobareu més avall i ingressar l'import de la modalitat triada al número de compte de Joventuts Musicals de Moià de "La Caixa" ES98 2100 3979 64 0200063897 fent constar el nom de l'alumne a l'ingrés

També haureu d'adjuntar, si s'escau, l'autorització per a menors d'edat que us podeu descarregar a dalt a la dreta.

Les places són limitades i se seguirà l'ordre d'inscripció.

Podeu fraccionar, si ho desitgeu, el pagament, ingressant 100€ en fer la inscripcció i la resta fins al total de la modalitat triada abans del 8 de juny.

Termini màxim per fer la inscripció: 8 de JUNY

 

Podeu fer la inscripció clicant en aquest FORMULARI

 

Curriculum de Laia Masramon

Molt reconeguda com a pianista i fortepianista, ha actuat a Espanya, França, Portugal, Anglaterra, Alemanya, Suïssa, Bèlgica, Tuníssia, Colòmbia i Estats Units (London King’s Place Concert Hall, Phildephia Temple University, Freunde Alter Musik Basel, Holywell Music Room d’Oxford, Ittingen Kartause de Suïssa, Auditori Nacional de Madrid, Auditori de Barcelona…).
Estudià amb M. Noguera, Carles Julià, Ramon Coll, Galina Eguiazarova (Escuela Reina Sofía 2001-2006) i Edorado Torbianelli (Màster en Fortepiano - Interpretació Històrica, Basilea) i ha rebut especial influència d’Alícia de Larrocha, András Schiff i Ferenc Rados. Oferí el primer recital als 11 anys, als 15 Lawrence Foster la seleccionà
per actuar com a solista de l’OBC i als 17 debutà al Palau de la Música. També ha estat solista de la Prague Philharmonie, Franz Liszt Chamber Orchestra, Orquesta Nacional d’Espanya, Simfònica de Castilla-León o la Capriccio Barockorchester, entre d’altres, dirigida per James Judd, Hans Graf, Jakub Hrusa, Junichi Hirokami, Peter Csába, Jean-Bernard Pommier, Edmon Colomer, Alejandro Posada, Rubén Gimeno, Facundo Agudín (concerts de CPE.Bach, JS.Bach, Haydn, Mozart, Beethoven, Chopin, Schumann, Mendelssohn, Shostakovich). En música de cambra toca quartet amb Erich Höbarth (primer violí del Quatuor Mosaïques), Hariolf Schlichtig i Christoph Richter, així com amb Maurice Bourgue, Sergio Azzolini, Radovan Vlatkovic, Lorenzo Guzzoni, Richard Watkins, Joanna Shaw, Hansjörg Schellenberger o el Carmina Quartett. És Professora de Piano del Títol Superior i del Màster en Interpretació Solista al Centro Superior Katarina Gurska de Madrid.

 

Xavier Ricarte, assistent i repertorista

El pianista manresà ha estat valorat per la crítica com una jove promesa amb sensibilitat, energia i intensitat musical tant per a la interpretació com per a la improvisació. Fins ara ha rebut formació de mestres com Carles Julià, Katia Michel, Akiko Ebi, Robert D. Levin, Dmitri Alexeev, Peter Jablonski, Alba Ventura, entre d'altres. La seva vessant musical també s'estén a una formació de música de jazz i d'improvisació en diferents estils, tot rebent formació de músics com Manel Camp, Jordi González, Carles Marigó, Deejay Foster o Fortuny. La Fundació Ferrer-Salat li ha atorgat les prestigioses “Beca Joves Promeses” i dues vegades consecutives la “Beca d’Excel·lència”. També forma part de l'equip de Press-Music, portal online de difusió i crònica musical. Recentment ha estat acceptat a la North Texas Univeristy per tal de poder cursar el Màster en interpretació pianística sota la tutela del mestre Vladimir Viardo, guanyador de la Medalla d’Or en el Van Cliburn International Piano Competition.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya