ENTITAT > Presentació

Presentació

Joventuts Musicals d’Osona (JMO) és una entitat sense ànim de lucre, nascuda el 2013, que té per objectiu la promoció i difusió de la música a la comarca d’Osona.


La vocació pedagògica i l’organització de concerts de joves intèrprets son els eixos que vertebren l’activitat de l’Entitat.

 

Per tal de donar contingut a aquests propòsits, el febrer de 2014 organitzarem la primera edició del festival internacional de violoncel VicCelloFestival.cat i posteriorment posarem en marxa el cicle de concerts Música i Patrimoni a Osona consistent en la celebració de concerts a diferents indrets emblemàtics del patrimoni arquitectònic de la comarca, tant eclesiàstic com social com industrial, en col·laboració amb els Ajuntaments i el Consell Comarcal d’Osona per tal d’apropar tant la bona música com el patrimoni a la ciutadania.


Pretenem il·lusionar i implicar els agents culturals de la comarca, tant públics com privats i particulars, en un projecte musical que vol ser de llarg recorregut. El nostre primer repte és la captació de socis que ens aportin idees i propostes, que es formin grups de treball i que, entre tots, empenyem per a assolir els objectius de JMO.

Presentació
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya