MÚSICA I PATRIMONI TEMPORADA 1 > MÚSICA I PATRIMONI A OSONA I EL LLUÇANÈS

MÚSICA I PATRIMONI A OSONA I EL LLUÇANÈS

Temporada 1

 

El mes de maig de 2014 donarem el tret de sortida al  primer cicle de concerts Música i Patrimoni, consistent en la cel·lebració de concerts a diferents indrets emblemàtics del patrimoni arquitectònic d’Osona i El Lluçanès ja sigui  patrimoni arqueològic, eclesiàstic, social o industrial.

 

Els intèrprets del cicle els triarem del catàleg d’artistes inclosos a  la Xarxa de Músiques que Joventuts Musicals de Catalunya ofereix en condicions exclusives a les associacions que hi estem federades. Així mateix, inclourem també  a la programació joves músics de la comarca per tal de poder donar a conèixer el seu talent i les seves propostes artístiques.

 

Cadascún dels concerts de Música i Patrimoni anirà precedit d'una breu explicació (15 minuts) sobre els motius de la rellevància patrimonial de l’espai a càrrec d’un expert en l’equipament i el seu valor patrimonial.  A l’acabar el concert inaugural del cicle a Santa Maria de Lluçà,s’iniciarà una visita guiada a l’espai de la ma d’un expert en patrimoni.

 

Pretenem posar en relació l’espai i la música que hi programem; posar en valor espais arquitectònics i patrimonials d’Osona i del Lluçanès donant-los un us cultural que ajudi també a explicar-los. I donar un marc del màxim interès i coherència a propostes musicals de joves talents del nostre país.

 

En la penosa situació econòmica que tots pelgats estem patint les entrades als concerts de Música i Patrimoni han de ser a preus molt assequibles. Per aixó necessitem l·lusionar i implicar els agents culturals, socials i empresarials de la comarca, tant públics com privats i particulars, en un projecte musical i cultural que vol ser de llarg recoregut, tant geogràfic (voldriem arribar a tota la comarca d’Osona i al Lluçanès) com en el temps.

 

MÚSICA I PATRIMONI A OSONA I EL LLUÇANÈS
 
Altres imatges de l'apartat: MÚSICA I PATRIMONI A OSONA I EL LLUÇANÈS MÚSICA I PATRIMONI A OSONA I EL LLUÇANÈS
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya