MÚSICA I PATRIMONI TEMPORADA 1 > PROGRAMACIÓ
Venda d'entrades

Preu: 5€

Documents adjunts

Concert 1

Carles Marigó, piano

Obres de:
Alonso de Mudarra (1510 - 1580)
Antonio de Cabezón (1510 - 1556)
Pablo Bruna (1611 - 1679)
Pare Antoni Soler (1729 - 1783)
Frederic Mompou (1893 -1987)
Enric Granados (1867 - 1916)
Isaac Albéniz (1860 - 1909)
Manuel de Falla (1876 - 1946

El pianista blanenc Carles Marigó ens presenta un programa realment singular. Ibèrics! és una proposta de concert centrada al voltant de la música espanyola, vista, però, des de la perspectiva de cinc segles diferents: XVI, XVII, XVIII, XIX i XX. Obres d’autors tan diversos com l’olotí Antoni Soler o el granadí Manuel de Falla.

Data18/05/2014

Hora18:00h

Lloc Sta. Maria de Lluçà (Lluçà - Lluçanès)

Carles Marigó és llicenciat per l'ESMUC, obtenint matrícula d'honor amb Vladislav Bronevetsky .  Becat pel CONCA, ha ampliat la seva formació al Conservatori Txaikovski de Moscou amb Irina Plotnikova. Ha rebut classes de Nelson Goerner, Elsa Púppulo, Elisabeth Leonskaja, Barry Douglas, Christian Sacharias, Paul Badura-Skoda, Jacques Rouvier i Maria Jesús Crespo. Ha participat com a solista en el Festival de la Porta Ferrada, el Cicle Toc & Clàssic de l'Auditori de Girona, el cicle Nous Talents de L’Auditori de Barcelona, el cicle “Contemporània” amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, l’"International Museum Festival INTERMUSEUM 2012" a Moscou, etc.

 

Ha actuat en diverses sales com l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, Sala Mali i Sala RaKhmaninov del Conservatori de Moscou, Palau de la Música Catalana o L’Auditori de Barcelona. Ha estat guardonat als primers premis del XXIV Concurs Ciutat de Manresa i al 41è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya així com al Premi especial al millor concursant estatal del XVIII Concurs Ricard Viñes de Lleida. Ha pres part en l’enregistrament de diversos discs. Tot i especialitzar-se en interpretació de música clàssica, Marigó treballa també en l’àmbit del jazz, la cobla, el teatre i la improvisació musical. Actualment és professor al Conservatori Superior de Música del Liceu.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya