MÚSICA I PATRIMONI TEMPORADA 1 > PROGRAMACIÓ
Venda d'entrades

Preu: 5€

Concert 2

Ensemble Meridien
Laia Frigolé, soprano
Josep Maria Martí, tiorba
Maria Gomis, violí

Intimitat barroca
Programa per a soprano, violí i tiorba que viatja des del primer barroc (amb Merula, Strozzi, Monteverdi), passant per Purcell, fins a Vivaldi i Haendel.
El Sr Carles Puigferrat ens parlarà del valor de Sta Maria de Lourdes.

Ensemble Meridien Laia Frigolé, soprano · Josep Maria Martí, tiorba · Maria Gomis, violí Intimitat barroca Programa que busca la proximitat i la complicitat amb el públic. El continu de la tiorba més les suavitats del diàleg entre veu i violí ens transporta al barroc més íntim i sensual.

Data01/06/2014

Hora18:00h

Lloc Santa Maria de Lourdes. (Tona)

Ensemble Méridien


Creat el 2007 a Barcelona, l'Ensemble Méridien neix amb la voluntat d'interpretar la música dels segles XVII i XVIII des d'una vessant històrica, buscant amb els recursos del segle XX una aproximació a l'estil d'aquella època. L'Ensemble Méridien el formen joves instrumentistes amb una àmplia experiència cambrística i orquestral a nivell nacional i internacional. Després de formar-se a Catalunya han ampliat la seva formació en el camp de la música antiga a Bèlgica, Holanda, Alemanya i Itàlia. L'Ensemble ha rebut classes com a grup amb professionals del món de la música antiga com Erich Höbart, Lorenzo Coppola, Pablo Valetti i Manfredo Kraemer.

 

Durant la seva trajectòria l’Ensemble Méridien ha tocat en festivals i sales de concerts tant a nivell nacional, com la Setmana de Música Antiga de Mataró, l'Auditori de “La Mercè” de Girona, la Basílica de Montserrat, la Fontana d'Or de Girona, el Festival de música sacra de Tenerife o el Festival ANTIQVA de la fundació La Caixa, com a nivell internacional, al Festival de Ambronay, on fou grup resident el 2011 i el "Faboulous Fringe" del Festival de Mùsica Antiga d'Utrecht 2011, guanyant el Premi del Públic. Actualment treballen en l'edició del seu primer CD, que properament sortirà a la venda.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya