MÚSICA I PATRIMONI A OSONA I EL LLUÇANÈS > Música i Patrimoni

Nou Cicle de JJMM d'Osona

Aquest proper diumenge 18 de maig a les 6 de la tarda a l'esglèsia de Santa Maria de Lluçà, comença el nou cicle de concerts "Música i Patrimoni", organitzat per JJMM d'Osona
15/05/2014

Aquest proper diumenge 18 de maig de 2014 donarem el tret de sortida al  primer cicle de concerts Música i Patrimoni, consistent en la cel·lebració de concerts a diferents indrets emblemàtics del patrimoni arquitectònic d’Osona i El Lluçanès ja sigui  patrimoni arqueològic, eclesiàstic, social o industrial.

 

Cadascún dels concerts de Música i Patrimoni anirà precedit d'una breu explicació (15 minuts) sobre els motius de la rellevància patrimonial de l’espai a càrrec d’un expert en l’equipament i el seu valor patrimonial.  A l’acabar el concert inaugural del cicle a Santa Maria de Lluçà,s’iniciarà una visita guiada a l’espai de la ma d’un expert en patrimoni.

 

Pretenem posar en relació l’espai i la música que hi programem; posar en valor espais arquitectònics i patrimonials d’Osona i del Lluçanès donant-los un us cultural que ajudi també a explicar-los. I donar un marc del màxim interès i coherència a propostes musicals de joves talents del nostre país.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya