Notícies > JM Palafrugell
Altres imatges de la notícia:
 

La nova temporada de música comença amb més força que mai

El Trio Pedrell, guanyador del 24è Concurs Internacional "Paper de Música" de Capellades, inicia la temporada estable al TMP, que ve més carregada que mai. Fins al juny de 2014 hi haurà 9 concerts, un cada mes.
26/09/2013

La Temporada Estable al Teatre Municipal de Palafrugell s’inaugura diumenge vinent amb el trio clàssic guanyador a la darrera edició del Concurs Internacional “Paper de Música de Capellades. El Trio Pedrell, format per Ferran Bardolet (violoncel), Christian Torres (violí) i Jordi Humet (piano), interpretarà obres de F. Mendelssohn, D. Xostakovitx i S. Brotons.

També volem cloure d’una manera especial el 30è aniversari de Joventuts Musicals amb la Coral Mestre Sirés que ens oferirà un concert a l’església de Sant Martí diumenge 17 de novembre amb el bo i millor del seu repertori.

Finalment, continuem col·laborant amb L’Escola de Música de Palafrugell, conscients de la importància d’aquesta col·laboració mútua, que permet que els alumnes avantatjats puguin presentar-se davant del públic. Aquest trimestre es concretarà al recital de piano de Marc Heredia, que interpretarà les transcripcions de les òperes de Wagner que va fer el seu gendre, Franz Liszt. Afegim que aquest és un concert commemoratiu del bicentenari del naixement del compositor alemany.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya