Notícies > JM Palafrugell

La 31ena edició del Cicle de Concerts d'Estiu ja és a punt!

Del 16 de juliol al 5 de setembre, l'església de Calella es torna a omplir de música cada dimecres. El concert inaugural serà al Teatre Municipal de Palafrugell amb una actuació única a Catalunya de "Las hermanas Caronni".
22/06/2014

La 31ena edició del Cicle de Concerts d’Estiu de Joventuts Musicals de Palafrugell s'inicia amb l'únic concert a Catalunya de Las hermanas Caronni, un autèntic fenomen musical a França, on aquestes germanes bessones argentines han sabut posar-se el públic a la butxaca amb les seves melodies que fusionen la cançó tradicional argentina, amb el tango i la influència de Ravel i Debussy

A continuació hi haurà dos concerts amb la música barroca com a denominador comú: d'una banda la proposta vocal de 52 cordes, un insòlit trio d'arpa i veu i l'Orquestra de Cambra Barroca de Barcelona,juntament amb el Cor de Cambra Scherzo, la soprano palafrugellenca Esther Ribot i el contratenor Víctor Jiménez, dirigits per David Malet ens porten el Concerto Grosso op 6 núm. 7 en Re Major, àries de G. F. Händel, però sobretot l'Stabat Mater de G. B. Pergolesi que podrem sentir per primera vegada amb orquestra, solistes i cor a l'església de Calella.

A l'agost, hi haurà les propostes més ineludibles de l'estiu amb Katia Michel que interpretarà les darreres sonates per a piano de Franz Schubert; l'Orquestra de Girona, que ens delectarà amb els concerts en Re i Sol Major d'A. Vivaldi, sota la direcció musical de Vladimir Kunça. Una altra proposta de música religiosa serà El Cant de la Sibil·la, amb el cor masculí de La Xantria i el contratenor de renom internacional Jordi Domènech. Ens porten tot un conjunt de Cants de Sibil·la, que amb la veu del contratenor vigatà no ens deixarà indiferent. Per cloure els concerts a Calella us proposem "Els músics de l'arxiduc Carles", una proposta especial per al Tricentenari amb l'Atrium Ensemble.

Per finalitzar el cicle a l'ermita de Sant Sebastià, Bernat Font Trio ens meravellarà amb el seu jazz fresc i que tan bona acollida està tenint en el panorama jazzístic amb el premi Enderrock 2011 a la millor nova proposta.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya