Notícies > JM Palafrugell

L'impresario in angustie de Domenico Cimarosa al TMP gràcies al projecte Òpera Jove

Diumenge vinent 1 de març a les 18.00 h s'estrena a Palafrugell aquest projecte dirigit pels reconeguts cantants i professors gironins Chantal Botanch i Xavier Mendoza i que està de gira per tota la província.
24/02/2015

L’impresario in angustie és un espectacle hilarant amb un final catastròfic i inevitable que ens mostra els draps bruts d'una companyia d'òpera en ple procés de muntatge. Ens trobem al primer dia d'assaig, que també acabarà sent el darrer de la producció. Una orquestra toca els primers compassos d'una composició alegre i festiva. És la cara amable i bonica d'una representació teatral, l'única que els espectadors acostumen a veure, però entre bambolines s'oculta un polvorí d'interessos i despropòsits que fan augurar el fracàs estrepitós de la producció. Un empresari mig arruïnat haurà de fer tota mena d'equilibris per intentar evitar-ho. Una hora d'entreteniment entre cants, ironies, acudits i embolics de tota mena.

 

Direcció: Xavier Mendoza i Chantal Botanch  

 

Intèrprets: Laura Martínez del Río, Judit Muñoz, Montse Seró, Maria Pujades, Helena Botanch, Joël Ruiz, Albert Cabero, Jordi Soler, Guillem Batllori, Oriol Quintana, Glòria Peig i Claudio Suziin.

 

Preu: 6 €. Tabarín: 3 €. Entrades (numerades): a la taquilla del TMP i al web de Ticketea

 

Més informació: www.operajove.com

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya