Notícies > JM Palafrugell

El concert de Jazz de Joan Vidal Sextet s'avança a les 19.00h

El proper concert, que estava previst per a les 21.00, s'avança per donar cabuda al TMP l'Orquestra Homewood-Flossmoor (Estats Units) i Orquestra de L’Escola de Música de Palafrugell que serà a les 21.30h
21/03/2015

Després de la bona acollida del primer treball discogràfic, Deptford Suite (Quadrant Records), Joan Vidal s'endinsa en el món sonor de György Ligeti per oferir-nos una visió personal de la música del compositor hongarès.

 

El gruix del repertori està basat en adaptacions d'alguns fragments de les obres per a piano del compositor, com la Musica Ricercata i els Études pour piano. Complementant el repertori, trobem també versions de peces del mexicà Conlon Nancarrow, de Béla Bartók o del compositor del segle XV Johannes Ockeghem, per als quals Ligeti sentia una profunda admiració.

 

El projecte, estrenat al 37è Cicle de Jazz al Casino de Granollers, ha estat enregistrat amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) en un disc que es va presentar al Jamboree. El cinquè track d'aquest CD ha estat seleccionat per formar part del disc Jazz from Catalonia 2014.

 

Entre altres músics, la banda de Joan Vidal porta l'excepcional pianista Marco Mezquida.

 

Joan Vidal: bateria i composició

Gabriel Amargant: saxo tenor i clarinet

Martí Serra: saxo tenor i soprano

Marco Mezquida: piano

Adrià Plana: guitarra

Miguel Serna: baix elèctric

 

www.joanvidaljazz.com

 

 

Programa: Illusionary Rhythms

Obres de G. Ligeti, C. Nancarrow, B. Bartók i J. Ockeghem

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya