Notícies > JM Palafrugell

Ja és a punt la 32ena edició del Cicle de Concerts d'Estiu

Del 15 de juliol al 4 de setembre una proposta setmanal omplirà de música els escenaris del festival: les esglésies de Sant Pere de Calella i Sant Martí de Palafrugell, el Teatre Municipal i l'ermita de Sant Sebastià.
29/06/2015

La 32ena edició del Cicle de Concerts d’Estiu de Joventuts Musicals de Palafrugell s'inicia amb l'espectacle de Cançons de Revista de Le Croupier Esperança Dinamita on d’una manera molt divertida però alhora divulgativa, coneixerem aquest personatge de la Revista del Paral·lel Barceloní que causà furor als anys 30. Un espectacle divertidíssim amb el que no podreu parar de riure.

 

El mes de juliol es completarà amb dos concerts diferents però molt atractius: d'una banda, la proposta de corni di bassetto de l’Ensemble Una Cosa Rara, que porten la música d’aquest instrument precursor del clarinet a l’època de W. A. Mozart, de la mà dels germans Stadler, contemporanis del famós compositor austríac. I de l’altra els diàlegs amb estil de l’Orquestra de Girona en què sentirem obres d’Antonio Vivaldi i d’Arcangelo Corelli i les versions del compositor anglès Peter Breiner que va fer dels temes dels Beatles a ritme d’aquests compositors barrocs.

 

A l'agost, hi haurà les propostes més ineludibles de l'estiu amb el Quartet Qvixote que interpretarà els tres divertiments per a quartet de corda de Benjamin Britten i també quartets de Haydn i Xostakòvitx.  Albert Guinovart també serà present al Cicle d’Estiu el 12 d’agost amb una proposta d’obres de Schumann i Chopin, però també de pròpies. Alguns dels temes operístics més coneguts, però també de sarsuela en format a cappella podran ser sentits de la mà de les veus del quartet vocal Nus. Per cloure els concerts a Calella us proposem un passeig musical entorn del violoncel amb Sandaran Cello Quartet.

 

Per finalitzar el cicle a l'ermita de Sant Sebastià, Swingcaló ens meravellarà amb el seu jazz manouche o gipsy jazz ja que el que caracteritza Swingcaló és la seva capacitat per adaptar, de manera natural, temes de diversos estils al seu so particular

 

Bon estiu i bona música!

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya