Notícies > JM Palafrugell

Threejay Trio, Bushakevitz Duo i El Carnaval dels animals són les propostes per aquesta tardor

Threejay Trio actuarà al marc del Festival de Jazz de la Costa Brava, mentre que el guanyador del Concurs Internacional "Paper de Música" de Capellades de 2014 ho farà el 24 d'octubre.
29/07/2015

Encara no hem arribat a l'equador del Cicle de Concerts d'Estiu però ja us portem les novetats de cara la Temporada Estable al Teatre Municipal de Palafrugell. 

 

El 10 d'octubre, dins del marc del Festival de Jazz de la Costa Brava, Joventuts Musicals de Palafrugell aporta el seu gra de sorra amb aquest jove trio de jazz que destaca per la seva frescor, energia, dinamisme i interacció. Ells són el pianista Joan SolanaJosep Coll al baix elèctric i Joan Carles Marí a la bateria.

 

El 24 d'octubre arribarà directament des d'Alemanya el guanyador de 2014 del Concurs Internacional "Paper de Música" de Capellades. Bushakevitz Duo són dos germans: Avigail, violí i Ammiel, piano. D'origen israelià però instal·lats a Alemanya per a estudiar al «Hochschule für Musik und Teatre Felix Mendelssohn Bartholdy» a Leipzig, Alemanya sota el mestratge d'en Phillip Moll, Ammiel està seguint una trajectòria molt notòria com a pianista solista i acompanyant arreu del món.

 

El 28 de novembre serà el torn per a les famílies, ja que el Lleidart Ensemble ens porta una de les músiques més encisadores de la història de la música: "El Carnaval dels animals" de Camille Saint-Saëns. Animals disfressats d’instruments i intèrprets amb sons d’animals, es tracta d'una obra pensada amb sàtira i crítica pel compositor, que ens apropa a un món únic de fantasia i música: 13 espècies d’animals, 12 instruments musicals, 10 instrumentistes i 14 petits fragments musicals. 

 


0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya