Notícies > JM Palafrugell

Un estiu ple de música amb Joventuts Musicals

Les propostes més refrescants de clàssica, world music i cançó d'autor. L'aposta per joves valors sense renunciar a la qualitat. Música de veritat per a totes les butxaques.
14/07/2016

La 33ena edició del Cicle de Concerts d’Estiu de Joventuts Musicals de Palafrugell s'inicia amb Ethno Catalonia una proposta internacional de música folk i ètnica que per primera vegada s’instal·la a Catalunya; hi haurà músics de més de 20 nacionalitats diferents que ens aportaran el bo i millor dels seus països.

A continuació hi haurà la proposta vocal de la soprano palafrugellenca Eva Ribas i la mezzosoprano russa afincada a Girona Rimma Khismatullina acompanyades al piano per la ucraïnesa Anna Balvak i per acabar el mes de juliol, el pianista Lluís Grané ens porta el recitalGoyescas” en què es ret homenatge al compositor Enric Granados al centenari de la seva mort.

A l'agost, hi haurà les propostes més ineludibles de l'estiu amb Evenos Quartet, el conjunt guanyador del 26è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades interpretaran obres de Haydn entre d’altres; Azahar Ensemble que presenten un programa amb cinc obres mestres del repertori per a quintet de vent dels segles XVIII, XIX i XX: una autèntica antologia de la música escrita per a aquesta brillant formació guanaydora del concurs ARD de Múnic. L'Orquestra de Cambra de l'Empordà, que tants seguidors té a la nostra comarca, que interpretarà un programa amb una part de música de compositors de casa nostra com són Albéniz, Toldrà i Granados i, per altra banda, dos monstres de la composició com van ser Vivaldi i Txaikovski. Completa el mes el Trio Lorca, trio clàssic de violí, violoncel i piano amb Elena Rey, Erica Wise i Noelia Rodiles que ens presentaran l'espectacle Tres segles de Klavier Trio amb obres de F. Haydn, F. Mendelssohn i D. Shostakovitch.

Per finalitzar el cicle a l'ermita de Sant Sebastià, Judit Neddermann ens meravellarà amb la seva veu fresca i propera: Tot el que he vist és el seu primer disc i ja n’ha tret un altre, un segon.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya