Notícies > JM Palafrugell

Per una primavera plena de música!

Ja és a punt la programació de música del primer semestre per a aquest 2017. Un total de cinc concerts que intenten aproximar-se a tots els gustos musicals.
26/02/2017

Ja és a punt la programació de música del primer semestre per a aquest 2017. Un total de cinc concerts que intenten aproximar-se a tots els gustos musicals. Per començar, arriba després de força temps un espectacle de L’Auditori de Barcelona per a infants i famílies. Voooox! farà les delícies dels més petits i dels que ja no ho són tant, amb l’atmosfera envolvent de les veus integrants del grup, que ens traslladarà en un viatge de somni.


Seguidament arribarà el violí prodigiós d’Elina Sitnikava, darrera guanyadora del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, que interpretarà obres de Txaikovski, Beethoven, Faure i Piazzola, entre d’altres.

 

Per Setmana Santa, tindrem l’ocasió de sentir l’orgue de l’església de Palafrugell de la mà de Pau Riuró, jove músic que ja és l’organista titular de Santa Maria de Castelló d’Empúries i director assistent de l’Escolania de Sant Feliu de Girona. Interpretarà peces de Bach i Brahms, entre d’altres.

 

Al mes de maig, podrem gaudir d’un espectacle d’òpera escenificat, cosa poc habitual a la nostra població. Gràcies al projecte Òpera Jove que acosta aquest gènere a poblacions que normalment no poden gaudir d’aquest tipus d’espectacle i que ajuda al joves cantants a introduir-se al món professional, podrem assistir a la representació d’ Il convito, una òpera còmica inèdita del compositor Domenico Cimarosa que ens farà passar una bona estona.

 

Per cloure aquest cicle, al juny podrem sentir el guitarrista Ferran Talarn, guanyador de 2015 del premi al millor intèrpret català al Certamen Miquel Llobet, el més prestigiós de Catalunya en l’àmbit de la guitarra; que interpretarà peces dels millors compositors per aquest instrument.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya