Notícies > JM Palafrugell

Inés Moraleda substituirà Cristina Segura al Cicle d'Estiu

A causa d'una indisposició per motius de salut, Cristina Segura no podrà cantar a Calella , al seu lloc ho farà la també mezzosoprano Inés Moraleda, juntament amb el violoncelista Oleguer Aymamí i el pianista Josep Surinyac.
11/08/2017

Inés Moraleda, mezzosoprano

Nascuda a Barcelona, cursà estudis de Cant i Flauta travessera al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i el Master d´Òpera a la Royal Scottish Academy of Music & Drama de Glasgow, becada per la Fundació La Caixa i el British Council.

 

Va debutar a Alemanya, al Schloss Rheinsberg Sommer Festival, amb el paper de Charlotte a Werther de Massenet i s´incorpora a la companyia de Brigitte Fassbaender al Tiroler Landestheater d’Innsbruck i posteriorment a la del Theater Graz on interpreta, entre d’altres, els papers de Mercèdes (Carmen), Bianca (Kiss me Kate), Zaida (Il turco in Italia), la Segon Dama (Die Zauberflöte) o la Périchole (La Périchole).

Ha interpretat el rol de Carmen al Schloss Weikersheim Sommer Festival, al Theatre Royal de Glasgow i a l’Edinburg Festival Theater.

 

Ha protagonitzat diverses estrenes com ara l´obra pòstuma de Lamote de Grignon El Càntic dels Càntics amb l’OBC i Salvador Brotons a L’ Auditori de Barcelona, The Rescue of Peneloppe de Benjamin Britten al Palacio de la Ópera de A Coruña amb Víctor Pablo Pérez i l´Orquesta Sinfónica de Galicia, l´òpera Joc de Mans d´Alberto García Demestres a l´Auditorio Marco Viagi (Mòdena) i Amb els peus a la Lluna, d´Antoni Parera Fons al Festival Grec de Barcelona 2010.

 

Canta regularment al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on ha participat en títols com Die Walküre, Parsifal i Das Rheingold de R. Wagner, L´Incoronazione di Poppea de Monteverdi, Les Mamelles de Tirésias de F. Poulenc, El Jugador de S. Prokofiev, Le Grand Macabre de Ligeti, Die Zauberflöte de Mozart, L´Atlàntida de De Falla o les òperes de cambra de Lleonard Balada.

 

Inés és intèrpret entusiasta de Lied i Oratori, forma duet amb el pianista Josep Surinyac i ha enregistrat CDs de Lied alemany i Cançó catalana contemporània.

 

Paral·lelament, també és actriu de doblatge i locutora, amb un llarg i fructífer recorregut, destacant al ja llunyà 1992 la seva interpretació del personatge protagonista en La Bella y la Bestia de Walt Disney.

 

Oleguer Aymamí Busqué

Inicia la seva formació musical a Caldes de Montbui i més tard a l’Escolania de Montserrat sota la direcció del P. Ireneu Segarra. Continua els estudis de violoncel al Conservatori de Terrassa i a l’ESMUC, on finalitza els estudis superiors amb Damián Martínez. S’inicia en l’àmbit de la música antiga i del violoncel barroc a l’ESMUC, i posteriorment s’hi especialitza realitzant un màster a l’HEM de Ginebra amb Bruno Cocset. Ha rebut classes magistrals de violoncel·listes com Marçal Cervera, Christophe Coin, Roel Dieltiens, Balázc Máté, Jean Decroos o Lluís Claret, entre d’altres. Estudia viola de gamba amb Guido Balestracci. Amant de la música de cambra, destaquen la seva influència en aquest àmbit professors com els membres del Quartet Casals, Feliu Gasull o Pedro Memelsdorff.

Posteriorment a la seva formació com a violoncel·lista, cursa un màster de direcció d’orquestra amb Laurent Gay i direcció de cor amb Celso Antunes, també a Ginebra. Realitza classes magistrals amb Emmanuel Krivine i Antoni Ros-Marbà. La seva activitat musical abarca un repertori molt variat que va de la música antiga a la música contemporània, moderna i improvisada. Participa en diversos treballs discogràfics amb gran diversitat de grups i estils. Toca regularment amb orquestres i grups com Vespres d’Arnadí, Acadèmia 1750, Gli Angeli Genève, Capella Mediterranea, Ensemble Baroque du Léman, Ensemble Cantatio, Le Concert d’astrée, Orfeo 55, Geneva Camerata, Orquesta Barroca de Sevilla o Col·lectiu Brossa, amb alguns dels quals produeix diversos treballs discogràfics.

 

Josep Surinyac neix a Torelló (Barcelona), on inicia els seus estudis musicals amb M. Serra. Obté el títol superior de Piano i Música de Cambra al Conservatori de Barcelona amb M.J. Crespo i A. Soler, i posteriorment amplia estudis a la Guildhall School of Music de Londres amb G. Johnson. Ha estat guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals en les modalitats de música de cambra i lied. Actualment és el pianista del Cor de Noies del l’Orfeó Català que dirigeix B. Reixach i és professor de lied i de música de cambra al Conservatori Superior del Liceu i a l’Esmuc.


Programa:

G. Fauré (1845-1924)

Après un rêve
Au bord de l'eau (Sally-Prudhomme)
E. Satie (1866-1925 )

- La statue de Bronze
- Dapheneo
- Le Chapelier
M. Ravel (1875- 1937)

Chanson espagnole
J. Massenet (1842-1912)

Élégie (Louise Gallet)
Nuit d’espagne (Louise Gallet)

A. Granados (1867-1916) Danzas Españolas Op.37
Num. 5 Andaluza

D. Shostakovich (1906-1975) Canciones españolas, Op. 100
“Selección”
E. Toldrà ( 1895-1962) - Después que te conocí (Quevedo)
- La Zagala Alegre (Pablo de Jerica
M. de Falla (1876-1946) Siete canciones populares españolas
“Selección”
G. Bizet (1838- 1875) Òpera Carmen (Ludoci Halévy, Henri Meilhac)
- L’amour est un oiseau rebelle
- Seguidille

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya