Notícies > JM Palafrugell

35ena edició del Cicle de Concerts d’Estiu

Ja tenim aquí la 35ena edició del Cicle de Concerts d’Estiu, un nou programa d'actuacions que podrem gaudir del 18 de juliol fins al 7 de setembre.
16/05/2018

La 35ena edició del Cicle de Concerts d’Estiu de Joventuts Musicals de Palafrugell s'inicia amb el Teatre de les Comèdies, una nova companyia nascuda a Reus amb intenció d'apropar l'òpera en viu a nous púbics. Ens representaran l'opera La Serva Padrona de Battista Pergolesi, al Teatre Municipal de Palafrugell.

Dins del món de les bandes sonores, continuarem amb l'Orquestra de Girona i el seu especial tribut a Leonard Bernstein amb motiu del centenari de la seva mort, acompanyat d'obres de contemporanis com Samuel Barber, Aaron Copland i John Williams.

El mes d'agost serà introduït pel grup Òpera Prima, format per la soprano Elena Martinell i la mezzosoprano Susanna del Saz, juntament amb el guitarrista José Luis Martín. Seguidament, podrem gaudir de l'actuació de Maria Canyigueral, una pianista formada principalment a l'extranger, però catalana de naixement. A mitjans de mes, el trio de clarinet, violoncel i piano Kaukokaipuu ens conviden a escoltar un repertori variat, amb obres dels clàssics Beethoven i Brahms i les contemporànies peces de Guix i Martín-Quintero. Remontarem als segles XVII i XVIII amb l'Orquestra Barroca de Barcelona i el seu repertori introduït per obres de Telemann en memòria als 250 anys que fa de la seva mort, i acabant amb les famoses Quatre Estacions de Vivaldi. Per concloure el mes, el grup vocal CatAlinKa ens oferirà un captivador programa d'obres de procedència eslava, incorporant de tant en tant algunes cançons populars catalanes.

Per acabar, el grup Medievalia Camerata tancaran el Cicle de Concerts amb una selecció d'obres de Pedro Burruezo, recuperant històries i melodies antigues amb una mirada contemporània.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya