2014 > Cicle de tardor 2014

Cicle de tardor 2014

Data11/10/2014

Hora18:00

Lloc Plaça Nova (Palafrugell)

POL OMEDES TRIO

El trio que ha format Pol Omedes ha estat una de les sorpreses més agradables del darrer any al panorama jazzístic català. Aquest jove trompetista barceloní ha presentat ja el primer treball del seu trio - La Ganadora- i l'oferirà al Festival de Jazz de la Costa Brava de Palafrugell.

 

Data26/10/2014

Hora11:00

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

QUIXOTERÀPIA

L'obsessió per llegir compulsivament llibres de cavalleria ha portat a Jaume Rellapat i Antoni Rodó a creure's Don Quixot i Sanxo Pança a la recerca de la princesa Dolsinea. Els dos són ingressats al Sanatori No faci rebombori per un trastorn de personalitat. Allà seran tractat per quatre metges músics.

 

Data26/10/2014

Hora17:30

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

SARA CUBARSI I SEUNGWON LEE

Flamant guanyadora l'any passat dels premis El Primer Palau i Catalunya Música, Sara Cubarsi és una de les darreres sensacions de la música de cambra de casa nostra. Es presenta amb un programa ambiciós: un recital de violí i piano que inclou l'obra guanyadora del 34è Concurs Mompou.

 

Data29/11/2014

Hora21:15

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

DARÍO BARROSO

Barroso ofereix un recital de guitarra clàssica en el qual fa un recorregut per la història de la música escrita per a aquest instrument. Però ho fa d'una manera inusual, intercalant obres de diferents èpoques, sense seguir un ordre cronològic, seguint la màgia i la bellesa dels contrastos que l'ordre d'aquesta interpretació genera.

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya