2015 > Cicle de Tardor 2015

EL CARNAVAL DELS ANIMALS

LLEIDART ENSEMBLE

Data28/11/2015

Hora12:00h

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

Christian Torres, Ariadna Gabarell, violins · Jordi Roure, viola · Oriol Aymat, violoncel · Roger Azcona, contrabaix · Neus Puig, flauta · Laia Santamaria, clarinet ·  Carles Marigó i Marta Castelló, piano · Daniel Ishanda, percussió · Pere Farran, Gabriel Solans, actors · Ares Piqué, direcció escènica

 

El LleidArt Ensemble presenta el zoològic més artístic del regne animal: El Carnaval dels animals de Saint-Saëns. Animals disfressats d'instruments i intèrprets amb sons d'animals. Una obra pensada amb sàtira i crítica pel compositor, que ens apropa a un món únic de fantasia i música: 13 espècies d'animals, 12 instruments musicals, 10 instrumentistes i 14 petits fragments musicals. Un espectacle divertit i didàctic. Una experiència salvatge per a tota la família!

 

LleidArt Ensemble és un grup de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys. Tots ells s'han format inicialment a Catalunya i després han ampliat els seus estudis musicals amb postgraus i màsters en escoles d'alt prestigi d'arreu. El grup neix de la necessitat i voluntat de crear un espai de creació musical de qualitat, obrint-se a qualsevol tipus d'estil i anant més enllà dins l'àmbit de la música de cambra. Partint de la base d'una formació compartida a l'ESMuC, d'un potencial artístic ric i variat i de l'amistat que els uneix, LleidArt Ensemble vol conjugar les seves inquietuds en un projecte motivador que ampliarà l'oferta cultural actual. Des de la temporada 2013/14 són grup resident a l'Auditori Enric Granados. La passada primavera van estrenar a l'Auditori el seu primer concert familiar i per escolars El Carnaval dels animals i el concert músico-poètic titulat Aqua. Actualment estan preparant el seu segon concert familiar El Trencanous que s'estrenarà el proper Nadal a l'Orfeó Lleidatà.

 

Recomanat a partir de 3 anys.

 

Programa:

El Carnaval dels animals

C. Saint-Saëns: El Carnaval dels animals

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya